Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu preferă să fie gospodină şi bonă pentru fiul ei, pentru suma de 15.000 euro pe lună

Ayan are o viaţă mult mai activă decât a celorlalţi copii de milionari din Monaco

Rdulescu

A divorţat în anul 2008 de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (46 de ani), iar de atunci viaţa i s-a schimbat radical. În bine. În urma unei înţelegeri făcute cu fostul soţ, Mihaela (44 de ani) şi băiatul ei, care în această vară va împlini 10 ani, se îmbarcau, în 2009, imediat după procesul de divorţ, în avion, cu destinaţia Coasta de Azur. De atunci, cei doi, mamă şi fiu, duc în Principatul Monaco o viaţă lipsită de griji, pe cheltuiala lui Elan.

elan

Diva de România a dispărut brusc din lumina reflectoarelor şi a renunţat la televiziune pentru a practica la Monte Carlo o cu totul altă activitate, după cum ea însăşi mărturisea, pe cea cu normă întreagă, de “mamă fără bonă”.

În cei aproximativ cinci ani de când a lăsat în urmă viaţa agitată din România, Ayan a crescut frumos, sub atenta supraveghere a Mihaelei, s-a adaptat neaşteptat de repede programei de învăţământ, şi se numără printre cei mai isteţi elevi din clasă.

Puştiul cunoaşte două limbi străine, a câştigat numeroase premii la concursuri de înot şi snowboard şi practică tenisul de câmp şi motocrosul. Celebra sa mamă nu-l scapă nici o clipă din ochi, îi verifică zilnic caietele de şcoală, iar în timpul liber îşi duce băiatul la numeroase activităţi culturale.

Radulescuc

“Ayan nu lipseşte niciodată de la şcoală şi nici eu de lângă el, decât în doze foarte mici, când chiar e necesar, iar atunci fac tot posibilul să fie vorba de maximum trei zile. Din păcate, refuz multe propuneri de muncă în ţară, dar Ayan e mult mai important, dintotdeauna. Avem multe de făcut împreună, mai ales pentru şcoală. Are teme în franceză şi în engleză şi fără mama nu e bine. E mult mai bine şi pentru copil să nu mai aibă o mamă ocupată de dimineaţa până seara”, mărturisea Mihaela într-un interviu.

Tot ea îşi mai manifesta îngrijorarea că băiatul ei nu are cu cine discuta, pentru că ceilalţi copii de vârsta lui stau toată ziua cu ochii în calculatoare şi sunt la zi doar cu noutăţile în materie de jocuri. Iar când Ayan este la şcoală sau atunci când doarme, vedeta îşi intră serios şi în rolul de gospodină. Face piaţa, întrucât îi place să gătească sănătos, spală sau deretică prin casă.

Diva de la Monte Carlo îşi permite să fie bonă pentru fiul ei şi gospodină, din moment ce fostul ei soţ îi asigură lunar 15.000 €. Mihaela Rădulescu şi fiul său locuiesc într-un apartament de lux, de la balconul căruia vede tot ce mişcă în port, mai precis iahturile de sute de milioane de euro.

ayan-

Potrivit unei persoane apropiate acesteia, vedeta plăteşte numai pe chirie 8.000 de euro lunar. La aceasta se adaugă şi cheltuielile cu studiile fiului său, şcoala la care învaţă puştiul, în jur de 1.700 de euro lunar, precum şi “aprovizionarea” cu cele necesare pentru ca lui Ayan să nu-i lipsească nimic, în total, în jur de 15.000 de euro.

Cum ea acceptă foarte rar contracte de publicitate în ţara natală, fosta vedetă TV recunoştea, într-o postare pe pagina sa de socializare, că trăieşte pe banii fostului soţ.

“Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ – măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii”, îşi ridica ea în slăvi fostul soţ.

La un simplu calcul, reiese faptul că omul de afaceri Elan Schwartzenberg scoate anual din puşculiţă în jur de 180.000 de euro pentru întreţinerea fostei soţii şi a fiului său, dar nu regretă nimic, pentru că este mai mult decât încântat de rezultate.