Mihaela Rădulescu
Life

Mihaela Rădulescu e de nerecunoscut! Monaco i-a schimbat viața

Mihaela Rădulescu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are o carieră de invidiat și poate fi văzută în diferite emisiuni.

Mihaela Rădulescu are pasiuni ascunse

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta s-a mutat la Monaco și radiază de fericire. Spre surprinderea urmăritorilor, vedeta a dezvăluit că îi place să se ocupe de treburile casnice. Se pare că aceasta este o gospodină excelentă. Prezentatoarea are o pasiune aparte pentru prepararea bucatelor.

”Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”, a spus Mihaela Rădulescu, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Secretele frumuseții

Vedeta este foarte atentă la detalii și nu își permite să iasă din casă neîngrijită. Femeia trebuie să aibă un strop de machiaj, un parfum discret și o manichiura proaspăt făcută. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”, a conchis Mihaela Răducan.