Life

Merită să lucrezi ca model de videochat? Studio20 îți oferă răspunsul!

Un job ca model de videochat poate fi considerat, încă, o alegere îndrăzneață și oarecum controversată. Având în vedere numeroasele discuții, nu este de mirare că multe persoane se pot simți descurajate atunci când se gândesc la o carieră în domeniul videochat-ului. Dacă alegi firma potrivită, chiar te poți bucura de o carieră de succes în acest domeniu ! În continuare, Studio20 îți prezintă numeroasele avantaje care vin la pachet cu un job ca model de videochat!

 

  1. Câștigurile lunare vor depăși orice așteptări

Indiferent de nivelul de experiență, Studio20 asigură fiecărui model nou angajat un venit minim garantat de 1000$ în primele 3 luni de la angajare, la care se adaugă comisionul de bază de 50%, valabil din prima zi de lucru. În timp, se vor adăuga numeroase alte bonusuri care vor spori suma câștigată lunar: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung. Iar după 12 luni de activitate, poți beneficia și de bonusuri suplimentare de fidelitate, calculate în funcție de veniturile obținute.

blank

  1. Training-uri și consiliere de imagine în prima lună de lucru

Experiența nu este absolut deloc obligatorie pentru a te angaja ca model de videochat în cadrul Studio20, iar pentru a veni în sprijinul fiecărui model nou angajat, studio-ul de videochat asigură o perioadă de training în primele săptămâni. Vei afla diverse trucuri și sfaturi, vei primi indicații practice sau referitoare la utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra. De asemenea, în cadrul primei ședințe foto, vei colabora cu consilierii de imagine, care vor oferi îndrumări privind aspectul general (ținute, machiaj, coafură) și comportamentul (mimică, limbaj, gesturi).

  1. Program de lucru flexibil

Flexibilitatea a devenit, în prezent, un element esențial care crește valoarea unui job. Astfel, Studio20 îi permite fiecărui model să își stabilească propriile ture de lucru: în timpul zilei, seara sau noaptea. În plus, acestea pot alege și de unde vor să lucreze – de la unul din numeroasele sedii ale studio-ului de videochat sau chiar din confortul propriei locuințe. În acest caz, îți poți organiza orele de lucru în funcție de activitățile tale din timpul personal: studii la facultate, hobby-uri, călătorii sau diverse probleme care necesită rezolvare.

  1. Ajutor financiar suplimentar extrem de avantajos

Pentru ca tu să nu duci lipsă de nimic, de la cele mai mici lucruri la cele mai scumpe (precum propriul apartament sau autoturism), Studio20 îți oferă ceva mult mai avantajos decât orice credite bancare disponibile. După 3 luni de lucru ca model de videochat, vei putea accesa un credit fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20. Iar ulterior nu trebuie să îți faci griji că uiți de rate – acestea vor fi reținute automat din câștigurile realizate lunar.

  1. Echipă unită, care îți oferă constant sprijin

Desigur, vei beneficia de training-ul menționat mai sus, însă nu trebuie să îți faci griji dacă pe parcurs ai nelămuriri sau apar probleme tehnice. Acest lucru este normal, întrucât lucrurile pot fi altfel în practică decât în teorie. Echipa de suport va fi disponibilă non-stop și poți apela cu încredere la orice coleg în vederea soluționării oricărei probleme sau neclarități.

blank

Cu așa avantaje, sperăm că te-am convins că merită complet să alegi să lucrezi în cadrul unui studio de videochat! Poți descoperi mai multe detalii despre angajarea la Studio20 aici. Alătură-te echipei Studio20 și vei avea parte de numeroase satisfacții atât pe plan personal, cât și pe plan profesional!

blank