Life

Melia Grand Hermitage redefinește conceptul de vacanță în familie alături de cei mici

Dacă ești un părinte care abia se adaptează la viața în trei sau dacă ai un copilaș de doar 3-4 ani care nu stă locului o clipă, probabil că ultimul lucru la care te gândești este unde să-ți petreci vacanța de vară.

 

Fiecare zi din viața unei familii cu copii mici este extrem de provocatoare și complet imprevizibilă și tocmai de aceea o mulțime de părinți amână în general pe perioadă nelimitată vacanțele lungi, încă de la nașterea micuților lor. Dar dacă și tu ești unul din acei părinți care s-au hotărât să-și pună viața pe pauză până la majoratul puișorilor, să știi că există și locuri unde te poți distra în familie, alături de cei mici, exact la fel sau poate chiar mai bine decât în perioada când erați doar voi doi. Unul dintre ele este hotelul Melia Grand Hermitage, situat în Nisipurile de Aur, una din cele mai populare stațiuni de pe litoralul Mării Negre.

 

Cum ajungi la Melia Grand Hermitage?

 

Din București și până la Melia Grand Hermitage ai de parcurs o distanță de doar 280 de kilometri suficient de scurtă încât să nu provoace prea mult răbdarea celor mici. Hotelul se află pe versantul unui deal din stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, situată la rândul său la aproximativ 17 kilometri de orașul Varna. Datorită amplasării sale foarte convenabile, de la Melia Grand Hermitage poți ajunge foarte ușor atât pe plajă, ca să te bucuri de apa mării, cât și în centrul stațiunii, pentru o plimbare de recunoaștere sau pentru cumpărături.

 

Prin ce diferă Melia Grand Hermitage față de alte unități de cazare de pe litoral?

 

În general, hotelurile foarte populare de pe litoral se împart în două categorii: hoteluri bogate în facilități, potrivite pentru familiile cu copii și hoteluri luxoase și rafinate unde sunt poftite în general cuplurile tinere sau persoanele singure care caută un loc pașnic și liniștit unde să se relaxeze și să se bucure de valurile mării. Însă Melia Grand Hermitage îmbină aceste caracteristici oferind chiar și un concept premium prin care iese în evidență față de alte unități de cazare de pe litoralul Mării Negre.

 

La Melia Grand Hotel mereu se întâmplă ceva distractiv în timpul zilei, dar nopțile sunt liniștite și îți oferă ocazia perfectă pentru a te încărca cu energia necesară pentru o nouă și plapitantă avetură.

 

Cum vine Melia Grand Hermitage în ajutorul părinților cu copii mici?

 

Siguranța și confortul celor mici, dar și liniștea părinților lor sunt două premise importante pe care s-a bazat amenajarea acestui hotel.

 

În primul rând, camerele au fost gândite în așa fel încât să fie un loc perfect sigur pentru copii. De asemenea, părinții cu bebeluși pot cere instalarea unui pat special pentru pruncii lor astfel încât fiecare membru al familiei să se bucure din plin de spațiul său personal.

 

Apoi, pentru ca cei mici să-și consume energia într-un mod distractiv, există la Melia Grand Hermitage pentru ei nenumărate locuri de joacă, în apă sau pe uscat, în aer liber sau în interior. Piscinele sunt supravegheate, iar la Kids Club Interior există animatori care îi așteaptă pe cei mici cu tot felul de jocuri și activități interesante.

 

Oferta alimentară este și ea foarte bogată, cu preparate specifice bucătăriei tradiționale bulgărești, dar și cu mâncăruri internaționale. În timpul zilei, dacă ți se face foame, poți savura pizza, Paella sau înghețată la una din tonetele sau cafenelele amplasate în diferite zone de pe domeniul hotelului. Iar seara, dacă ți-e poftă de ceva diferit, poți face o rezerva la restaurantul Al Dente, cu specific italienesc.

E rost de distracție și pentru adulți la Melia Grand Hermitage?

 

Doar pentru că celor mici li s-a acordat atât de multă atenție în amenajarea acestui hotel de excepție, asta nu înseamnă că adulții au fost uitați sau lăsați mai prejos. La Melia Grand Hermitage și adulții se pot delecta cu tot felul de jocuri și activități destinate lor, cu sesiuni de masaj, înotând sau dansând după lăsarea serii și toate acestea, în cel mai elegant și rafinat mod cu putință.