Life

MASAJUL EROTIC

Un masaj erotic desavarsit depinde de multe lucruri. Atmosfera, muzica, uleiuri si nu in ultimul rand, de tehnica femeii care-l face. Te poti transforma si tu din prietena, sotie sau amanta, intr-o maseuza de neinlocuit. Iata cateva sfaturi:

Pregăteşte atmosfera

Un masaj erotic „ca la carte” nu poate fi făcut oricum, fără să organizezi un cadru special înainte. Pregăteşte dormitorul într-o atmosferă sexy, folosind o lumină difuză (lumânările parfumate fiind ideale pentru asta), un prosop mare aşezat pe pat şi muzică relaxantă pe fundal. Poartă o lenjerie sexy şi înarmează-te cu un ulei de masaj parfumat.

 

Intră în rol

Atunci când vrei să-i oferi un astfel de masaj erotic, este esenţial să intri foarte bine în rolul unei maseuze specializate în această artă.Nu-ţi folosi doar mâinile!

Pozitii care iti arata ca partenerul tau nu te mai iubeste. Vezi daca a devenit interesat doar de sex!

Atingerile cu sânii sunt un alt element specific masajului erotic. Iubitul tău va fi înnebunit de plăcere să simtă cum sânii tăi îi ating pielea, în timp ce tu te unduieşti lasciv. Textura alunecoasă a uleiului va face această experienţă şi mai interesantă.

 

Tehnica de masaj

Aplică ulei în palme şi întinde-l pe spatele iubitului tău. Mişcările pe care le faci iniţial trebuie să fie delicate, precum o mângâiere, apoi treptat pot creşte în intensitate şi presiune. Începe cu umerii, coborând uşor şi masând principalele grupe musculare ale spatelui. Evită zona coastelor, care este de obicei sensibilă şi rişti să-l gâdili. Continuă masajul în zona lombară, aceasta fiind o zonă erogenă mai puţin cunoscută, apoi către fese şi picioare. Nu uita că acest masaj este unul erotic, nu terapeutic, prin urmare ai grijă ca mişcările tale să fie sexy, prelungi şi senzuale, nu efectuate mecanic.

După ce ai masat spatele, roagă-l pe iubitul tău să se întoarcă cu faţa în sus. Masează-i tâmplele, apoi coboară treptat spre umeri şi piept. Atinge-l cu mâinile şi cu sânii, sărută-l pe tot corpul. Pentru a transforma totul într-un joc mult mai palpitant, puteţi stabili regula că nu are voie să te atingă până nu îi permiţi tu.

Ultima etapă este masarea zonei pubiene. Iubitul tău este deja foarte excitat până ajungi la acest nivel, motiv pentru care atingerile tale ar trebui să se axeze asupra scrotului şi mai puţin direct asupra penisului. Este momentul în care masajul erotic se poate transforma într-o partidă pasională de amor.

blank