Mark Zuckerberg
Life

Mark Zuckerberg, crescător de vite: Le ofer bere și nuci de macadamia

Nici măcar fiica CEO-ului Meta, Mark Zuckerberg, nu este sigură cu ce se ocupă acesta în prezent, deoarece are atât de multe activități din care să aleagă.

Mark Zuckerberg, pe lângă lista tot mai mare de activități extracurriculare din domeniul tehnologiei, care include și discipline precum artele marțiale mixte, hidrofoiling-ul și CrossFit-ul, și-a început recent un nou hobby, acela de crescător de vite.

În plus, fiica sa începe să se întrebe dacă este sau nu un crescător de vite cu normă întreagă, mai degrabă decât directorul executiv al unei companii de tehnologie care valorează un trilion de dolari și care are aspirații de a construi o vastă lume virtuală.

„Dacă ești ca un copil – exact ca fiicele mele – este cam greu să-ți dai seama ce este Meta, nu-i așa?”. În timpul unui episod al emisiunii Morning Brew Daily de vinerea trecută, Zuckerberg a făcut această declarație. „Nu este o aplicație care este foarte imaterială? Îmi amintești de un adolescent. A fost o perioadă de timp în care fiica mea pur și simplu credea că sunt un crescător de vite”.

Mark Zuckerberg crede că poate produce unele dintre cele mai bune tipuri de carne din lume
Spre norocul lui Zuckerberg, fiica sa l-a asigurat că este în favoarea stilului său de viață de fermier. El își amintește că ea i-a spus: „Este ca și cum Cărnurile lui Mark nu este încă pregătit pentru momentul de vârf, dar tu ești foarte focusat să îl atingi.”, îi spusese ea.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg crede că poate produce unele dintre cele mai bune tipuri de carne din lume cu sprijinul moral al fiicei sale. Pentru că nu trebuie să se confrunte cu aceleași limitări cu care se confruntă exploatările comerciale de bovine, Zuckerberg a declarat că le oferă vacilor sale cea mai „densă și nutritivă” dietă la care se poate gândi, care constă în bere și nuci de macadamia.

Când a fost întrebat despre planurile sale de a deveni fermier cu normă întreagă, Zuckerberg a declarat că el și familia sa râd de această posibilitate. „Întotdeauna glumesc cu Priscilla și cu fiicele mele acum că, dacă voi termina vreodată cu Meta, voi conduce Cărnurile lui Mark (Mark`s Meats)”. Sursa: businessinsider.com

blank