Life, Stiri

Mărimea penisului, obsesia bărbaţilor

Grijile masculilor sunt inutile, spun cercetătorii

5

Un nou studiu realizat la Colegiul King din Londra, Marea Britanie, a conchis faptul că grijile pe care bărbaţii şi le fac în privinţa mărimii penisului sunt total nefondate.

Astfel, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că există bărbaţi dotaţi mai bine decât arată media care se simt comlexaţi cu privire la mărimea penisului lor şi bărbaţi mai puţin dotaţi decât media care sunt foarte încrezători şi sunt de părere că au penisul mare.

Oamenii de ştiinţă susţin că grijile bărbaţilor cu privire la mărimea penisului lor sunt total nefondate şi că nu există dovezi care să arate concret că bărbaţii ar trebui să sufere de «ruşine» atunci când vine vorba despre organul lor sexual.

Pentru a ajunge la aceste rezultate, au fost chestionaţi 173 de bărbaţi. 46 dintre aceştia au recunoscut că şi-au măsurat penisurile atât în stare flască cât şi erectă, 30% dintre ei au declarat că nu sunt mulţumiţi de mărimea penisului şi de performanţele lor sexuale, 35% s-au declarat mulţumiţi de mărimea organului sexual iar bărbaţii mai în vârstă, cei bisexuali sau homosexualii s-au dovedit a fi cei mai frustraţi în privinţa sexualităţii lor.

O altă concluzie este că toţi bărbaţii nesiguri pe sexualitatea lor au fost luaţi în râs la un moment dat din cauza mărimii penisului de un sau o fostă parteneră sau la duşuri, în adolescenţă, de către colegi.

blank