Life

Mâncare standard sau super premium pentru animalul dvs. de companie?

Mâncarea standard spre deosebire de mâncarea super premium are un preț mult mai mic în magazinele cu produse pentru animalele de companie sau în supermarketuri.

Potrivit specialiștilor, clasificarea alimentelor în standard, premium și super premium este doar o chestiune de marketing. Cu toate acestea, sunt de acord că produsele cele mai scumpe oferă adesea beneficii pentru sănătatea și longevitatea animalelor, așa că merită investiția.

Produse de înaltă calitate

Potrivit experților, aceste produse, pe lângă faptul că sunt mai echilibrate, sunt fabricate din ingrediente de înaltă calitate și conțin substanțe care previn o serie de boli, mai ales în cazul animalelor de companie adulte.

Alimentele super premium conțin mai multe grăsimi și calorii, precum și ingrediente precum glucosamina și condroitina, care protejează articulațiile și probioticele care îmbunătățesc sănătatea intestinală și facilitează digestia. Deoarece sunt mai hrănitoare, animalul nu are nevoie să mănânce la fel de mult și scaunul lor este redus, ceea ce este optim pentru proprietar.

Alimentele standard au mai puține grăsimi și în loc să conțină omega 3 din somon, ceea ce face ca produsul să fie mai scump, conțin semințe de in, care nu sunt foarte bine absorbite de câini, iar pisicile nu le absorb deloc. Proteina este, de asemenea, de o calitate mai scăzută, cu un amestec de făină de carne și pulbere de oase, care, de asemenea, nu este absorbită foarte bine.

Se potriveste tuturor etapelor vieții

Există mâncare care a fost special concepută pentru câini și pisici în toate etapele vieții lor. Animalele de companie se vor confrunta cu diferite probleme de sănătate și vor avea un nivel de energie în schimbare odată cu înaintarea în vârstă. Acesta este motivul pentru care dietele specifice vârstei sunt atât de importante pentru sănătatea animalului dvs. de companie.

De exemplu, mâncare super premium pentru cățeluși și pisoi este concepută pentru a promova dezvoltarea sănătoasă a mușchilor, organelor, oaselor și creierului lor. Pentru câinii și pisicile adulte, există alimente specifice atributelor lor fizice, cum ar fi rasa, dimensiunea, stilul de viață, indiferent dacă trăiesc în casă sau afară. Hrana pentru animalele de companie în vârstă conține ingrediente care susțin sănătatea articulațiilor pentru a-și îmbunătăți mobilitatea.

Nutriție, dietă echilibrată

Prin hrănirea câinelui sau pisicii cu alimente super premium, aveți garanția că prietenii dvs. primesc nivelul adecvat de substanțe nutritive pentru vârsta, rasa, stilul de viață și nu mai este nevoie să le dați suplimente alimentare. Amestecul de proteine ​​de înaltă calitate, carbohidrați, minerale și vitamine din mâncarea super premium va oferi acestora energia necesară pentru o viață lungă și sănătoasă.

Mâncare ușor digerabilă care produce scaune mai puține

Un rezultat al unei diete echilibrate include scaune mai puține, mai ferme și mai puțin mirositoare. Deoarece animalul dvs. de companie poate consuma acest tip de mâncare pe termen lung, dieta fixă ​​va fi mai blândă pentru stomacul lor și va reduce problemele de sănătate.

Un animal de companie sănătos în interior și în exterior

În general, mâncarea super premium va permite animalului dvs. de companie să fie mai sănătos și să aibă o calitate mai bună a vieții. Este posibil să observați că, odată hrănit cu alimente super premium, cel mai bun prieten are mai multă energie, o piele mai sănătoasă și o blană mai lucioasă.

Cost mai mic al alimentelor

Când vă gândiți doar la prețul inițial al unei pungi, mâncarea super premium poate părea mai scumpă. Totuși, acesta este un mod imprecis de a înțelege adevărata valoare a alimentelor super premium.

Mâncarea non-premium are adesea o densitate calorică mult mai mică, motiv pentru care trebuie să oferiți animalul dvs. de companie mai multă hrană pentru ca acesta să primească cantitatea optimă de nutrienți de care are nevoie.

Datorită nivelului concentrat de nutrienți disponibili în alimentele super premium, animalul dvs. de companie va avea nevoie de o porție mai mică la fiecare masă, ceea ce reduce costul hranei. În loc să calculați costul fiecărei pungi, trebuie să luați în considerare cât timp vă hrăniți prietenul necuvântător dintr-o pungă de mâncare.

Dacă calculați cât timp îi ajunge pungă cu mâncare super premium, veți constata că îi ajunge mai mult timp decât una cu mâncare non-premium. De asemenea, veți constata că animalul dvs. de companie se bucură de o creștere semnificativă a beneficiilor nutriționale, iar creșterea generală a costurilor pentru dvs. este minimă.

Așadar, dacă nu i-ați oferit până acum o astfel de hrană, achiziționați-i hrană pentru câini super premium. Pentru a face cea mai bună achiziție accesați linkul https://mobilepet.ro/royal-canin. Spor la cumpărături!