Showbiz, Stiri

Mama vitregă a Andreei Marin a dat cu stângul în dreptul

A încercat o afacere pe cont propriu, dar a ajuns în atenţia poliţiei

fhm-andreea-marin_02_1dd8f63bae_93e3e84e8f

Renata Marin, mama vitregă a Andreei Marin, este acuzată că ar fi profitat de funcţia sa de angajat al Primăriei din Iaşi, ca ofiţer de stare civilă, pentru a pune pe picioare o afacere proprie.

Renata Marin a demarat afacerea în 2010, când a înfiinţat o societate sub nume propriu, iar activitatea era de consultanţă pentru afaceri şi management, potrivit jurnaliştilor de la Ziarul de Iaşi. Scopul a fost acela de a publica şi promova “Ghidul Ofiţerului de Stare Civilă”, pe care însă l-ar fi popularizat şi prin mijloace mai puţin ortodoxe.

Mai exact, Renata Marin le-ar fi trimis omologilor săi din ţară invitaţii sau comunicate de promovare cu antetul Consiliului Judeţean Iaşi şi al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor şi semnate de ea, în calitate de director executiv.

10-renata-marin_01_b705c42981

Mama vitregă a Andreei Marin a negat iniţial informaţiile, apoi a încercat să se scuze. “Este clar o greşeală. Singura explicaţie este că le-am făcut la viteză şi le-am grefat pe antetul Direcţiei. La birou nu am actele de la PFA, toate sunt acasă”, a declarat femeia pentru Ziarul de Iaşi.

În cei trei ani, Renata a câştigat cu firmele sale, în primele luni de funcţionare, 171 de lei, în anul 2011 a obţinut un profit de 11.194 de lei, iar anul trecut, de 9.230 de lei. Acestora li s-au adăugat însă veniturile anuale de 33.672 de lei, reprezentând salariul de la instituţia pe care o conduce.

 

blank