Life, Stiri

Mama violatoarei de taximetristi face dezvaluiri pentru presa

Mama violatoarei de taximetristi face dezvaluiri pentru presa

blankTudora Ifrim face dezvaluiri pentru presa, legate de viata fiicei sale, Luminita, care a violat zilele trecute un taximetrist din Tulcea. Toate indiciile duc la faptul ca Luminita are probleme de personalitate din cauza alcoolului si a unei vieti mai mult decat tumultoase, traita alaturi de un barbat care o batea si o supunea la chinuri fizice. De profesie dansatoare in strainatate, fiica are legaturi cu interlopi bucuresteni pentru care Luminita s-a prostituat sub amenintare.

 Ca orice mama, Tudora isi apara fiica si pune ipoteza ca taximetristrul infierbantat si sedus de frumusetea femeii a actionat violent facand-o pe aceasta sa se apere, dar pe parcursul discutiei Tudora a acceptat ca Luminita e o fiica capricioasa si devine extrem de violenta cand bea.

 

Expertiza medicala, care va stabili daca Luminita Perijoc era in deplinatatea facultatilor mintale sau nu cand a violat si injunghiat taximetristrul, va fi cunoscuta saptamana viitoare. Pana atunci Luminita este internata la sectia Psihiatrie a Spitalului de Urgenta din Tulcea, acelasi spital unde taximetristrul violat se recupereaza din trauma traita.

 

blank