Life, Stiri

Mama Madalinei Manole, strigat disperat de ajutor: “Vand si casa”

Mama regretatei cantarete Madalina Manole, Eugenia, a ajuns la capatul puterilor. Dupa ce si-a pierdut fiica, in urma cu patru ani, acum femeia trece printr-o alta tragedie.

Mama-Madalinei-Manole--strigat-disperat-de-ajutor---Vand-si-casa-

Sotul sau a ramas paralizat dupa ce a suferit un atac cerebral din cauza supararilor. Acesta este imobilizat la pat de cateva luni, iar Eugenia Manole se roaga sa nu isi piarda si sotul.

Nu mai au bani pentru tratament

Tratamentul pe care trebuie sa urmeze Ion Manole este foarte costisitor, iar pensiile lor abia daca le ajung sa plateasca utilitatile.

“Sotul meu este la pat, sta toata ziua in casa. Ma chinui singura sa-l ingrijesc. Ii gatesc, fac curatenie, ii fac masaj, tot ce pot. Urmeaza un tratament prescris de medicul neurolog si se simte putin mai bine. Pastilele sunt destul de scumpe, insa, iar pensia e mica. Ma mai imprumut pe la vecini, la cunostinte, iar cand primesc pensia ii dau inapoi, si tot asa. Fac orice este nevoie, vand si din casa daca este necesar, doar sa se faca bine”, a declarat Eugenia Manole pentru CANCAN.ro.
Trebuie sa faca recuperare

Pentru a se reface cat mai repede, Ion Manole trebuie sa faca masaj si gimnastica medicala, insa deocamdata nu poate face nici acest tratament deoarece spitalele nu au fonduri.

“Am incercat sa-l internez, dar mi-au spus ca nu sunt locuri si nici fonduri. Mai asteptam, nu avem ce face. Sper totusi ca totul va fi bine, ma rog pentru asta la bunul Dumnezeu”, a mai spus femeia.

Pe langa toate acestea, Ion Manole trebuie sa tina si un regim foarte strict. “Mananca doar fara sare, fiert sau la aburi. Pe langa atacul acesta cerebral, el mai are si alte probleme de sanatate. Are nisip la rinichi, dar si un rinichi deplasat. I-a tot felul de calmante, insa are dureri destul de mari”, a adaugat Eugenia Manole.