Showbiz, Stiri

Mama lui Salam îi pregăteşte fiului licoarea minune

Pe Florin doar “moarea” îl mai scapă de “mahmureală”

salamioara
Ioana Salam, preventivă de dragul fiului său

 Se ştie că o cană cu zeamă de varză murată, cunoscută şi “moare” în unele zone ale ţării, te scoală şi din morţi. La unii merge şi de aceea au grijă să-şi facă butuioale din timp.

Cum Florin Salam, pe numele adevărat Florin Stoian (34 de ani), îşi pierde nopţile la cântări prin cluburi, mama lui, Ioana, vrea să-l “vindece” de oboseala acumulată cu… varză murată.

După ce a recunoscut că s-a drogat, la beţie, cu cocaină, Florin Salam a intrat în atenţia inspectorilor de la Protecţia Copilului sector 4, care s-au autosesizat şi au anchetat condiţiile în care sunt crescuţi copiii manelistului, Dan (9 ani) şi Beatrice (13 ani).

Ieri, oficialii au dat verdictul, precizând că minorii nu se află într-o situaţie de risc. Între timp, la vila somptuoasă a manelistului, din cartierul bucureştean Berceni, se făceau pregătiri pentru iarnă, părinţii solistului descărcând dintr-o dubiţă saci cu varză.

Sigur mama lui Florin Salam, femeie trecută prin viaţă, ştie că o cană cu zeamă de varză murată te poate scăpa de mahmureală. Astfel, mama cântăreţului vrea ca fiul său să se pună pe picioare după un maraton muzical prin cluburi şi pe la petreceri private cu licoarea vindecătoare.