Actualitate

Madalin Voicu, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni s-a însurat intr-o discretie maxima

Nonconformistul politician Madalin Voicu a preferat ca intr-unul dintre cele mai importante momente din viata sa sa aleaga varianta unei discretii totale. Astfel, moda cununiilor cu petreceri fastuoase, care să fie încadrate la categoria „nunţile anului”, nu prinde la toţi politicienii.media-144056695550436600
 
Madalin Voicu, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni de la noi s-a însurat în mare secret. I-au fost alături doar câţiva apropiaţi, astfel încât s-a aflat despre eveniment abia după câteva zile.
După 14 ani de convieţuire alături de pictoriţa Carmen Olteanu, deputatul Mădălin Voicu a oficializat relaţia. Cununia civilă a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, la Primăria Sectorului 2, iar masa, felicitările şi dansul sâmbătă, la un local din zona Parcului Herăstrău din Capitală. Doar 20 de persoane au participat la eveniment.
„M-am rezumat la o chestiune de familie, personală. Am vrut să fie ceva firesc, normal, fără să epatăm în vreun fel. E intimitatea noastră. Şi se pare că ne-a ieşit”, a declarat Mădălin Voicu, pentru ziarul Libertatea. 
 
Legat de alegerea momentului pentru oficializarea poveştii lor de dragoste, politicianul, proaspăt „uns” în funcţia de consul general la Bonn, a explicat: „După 14 ani şi doi copii, a venit momentul să se întâmple şi acest lucru. Trebuia să o fac. Fie că am făcut-o acum, fie că o făceam peste o săptămână, trebuia să o fac. Mai ales că în curând voi pleca la post, la Bonn, unde am fost numit consul general, şi trebuia să punem ordine în nişte lucruri din viaţa noastră.”
Carmen şi Mădălin Voicu nu vor pleca în luna de miere, deoarece muzicianul este prins până peste cap cu pregătirile şi repetiţiile pentru Festivalul George Enescu, care va avea loc la Bucureşti.
Madalin Voicu se afla la cea de-a patra casatorie, iar dragostea dintre el si tanara pictorita Carmen Olteanu nu mai este un secret pentru nimeni de mult timp.
blank