Life, Stiri

Machiajul trebuie realizat în funcţie de culoarea părului. Cum faci asta

Când îţi alegi machiajul pentru zi sau pentru un eveniment special, ţine cont de culoarea părului tău. Vedetele îţi arată ce machiaj ţi se potriveşte!

machiaj_ochi_01_e8670fc788Machiaj pentru brunete

Dacă ai părul negru, machiaj smokey eyes îţi va veni de minune. Şi în general ţi se potriveşte orice machiaj care accentuează ochii prin culori închise. Kim Kardashian o ştie foarte bine!

În ce priveşte buzele, fereşte-te de culorile închise. E mai bine să porţi un ruj nude şi ochii bine conturaţi. Foloseşte o pudră bronzantă, mai ales dacă ai tenul deschis la culoare.

Machiaj pentru şatene

Dacă ai un păr şaten închis, poţi folosi cam orice culoare în machiajul ochilor. Una din cele mai potrivite este violetul intens, pe care îl poţi combina cu ruj nude. Dacă vrei să-ţi faci buzele cu o culoare mai puternică, foloseşte un violet deschis pe pleoape.

Dacă părul tău e de un şaten mediu, poţi să foloseşti culori puternice. Aplică o pudră bronzantă care reflectă lumina, un blush rozaliu pe pomeţi, iar pe buze poţi folosi un ruj roşu intens, cu condiţia ca ochii să fie machiaţi în culori neutre.

La un păr şaten deschis se potriveşte un machiaj mai natural. Încearcă un cat eye discret cu pleoapele uşor luminate de un fard translucent. Pe pomeţi aplică un blush piersiciu, iar pe buze foloseşte o culoare un balsam foarte puţin colorat.

Machiaj pentru roşcate

Un păr roşcat închis îţi permite să porţi multe culori. Nu trebuie să te temi de fardurile de pleoape care contrastează coloristic cu părul tău. Fardul verde este perfect pentru tine! În ce priveşte rujul, rozul delicat este perfect.

Un păr roşcat deschis poate fi pus în valoare printr-un machiaj intens al buzelor. optează pentru ruj roşu aprins, un blush rozaliu şi culori neutre pentru ochi.

Machiaj pentru blonde

Un păr blond închis, ca al lui Jennifer Lopez „cere” un machiaj natural, cu nuanţe de roz. Încearcă un blush piersiciu, un gloss natural pe buze, iar pe pleoape un fard oliv şi un creion maro. Nu uita să-ţi defineţi genele de jos cu un mascara maro.

Dacă ai un păr blond deschis te prind cel mai bine culorile neutre: roz închis, maro, auriu. Foloseşte un roz piersiciu pentru pomeţi, iar pentru buze, inspiră-te din culorile fructelor de pădure.

blank