Life

Luna in care te-ai nascut iti spune cat de atragatoare esti pentru barbati!

Specialistii in fel si fel de analize si catalogari sustin ca luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta si, implicit, despre relatiile tale cu cei din jur.  Iata mai jos ce ii atrage pe barbati la tine, in functie de luna ta de nastere dar fara nicio legatura cu zodiile, care, se stie, incep intotdeauna dupa mijlocul fiecarei luni calendaristice:
Luna-in-care-te-ai-nascut-iti-spune-cat-de-atragatoare-esti-pentru-barbati-
Ianuarie

Femeile nascute in aceasta luna sunt independete si se descurca in orice situatie. Sunt puternice si fac fata oricarei provocari. Incapatanarea lor si lupta pe care o duc cu darznie pentru a face fata tuturor provocarilor ii atrage pe barbati. De asemenea, senzualitatea lor si lipsa de inhibitii in dormitor sunt ca un magnet pentru masculi. 

Februarie

Cele nascute in luna februarie sunt atragatoare pentru barbati prin misterul pe care il emana. Firi reci si foarte inchise, ele starnesc in masculi dorinta de cucerire. Odata ce se indragostesc, acestea dau totul pentru relatia lor, asa ca orice barbat viseaza sa aiba langa el o femeie care ii pune lumea la picioare, dar in acelasi timp il provoaca prin starile sale duale. 

Martie

Ludice si dornice sa gaseasca marea dragoste, femeile nascute in luna martie sunt boeme si foarte romantice. Ele par neajutorate si tocmai aceasta lipsa de aparare ii face pe barbati sa se simta atrasi de ele, din dorinta de a le proteja. Pe cat de neajutorate par, ele sunt insa extrem de puternice atunci cand isi pun ceva in cap sau au de infruntat probleme. 

Aprilie

Doamnele nascute in luna aprilie sunt capoase si nimic nu le atinge. In dormitor insa sunt pline de senzualitate si ii innebunesc pe barbati. Aceasta sexualitate ii atrage pe masculi ca un magnet. Ele pot infrunta orice deceptie, mai ales in dragoste, de aceea barbatii le prefera caci nu sunt nevoiti sa duca lupte de lamuriri cu ele in cazul unei despartiri. Accepta cu usurinta deciziile celor din jur. 

Mai

Desi sunt firi calme, femeile nascute in luna mai sunt foarte posesive si materialiste uneori. In dormitor sunt o adevarata aventura si ar face orice sa isi satisfaca partenerul. Barbatii sunt atrasi de ele atat pe plan sexual, cat si sentimental, caci atunci cand spun „Da”, ele sunt partenerele perfecte, caci ar face orice pentru familia lor. Sunt dedicate si apropiatii sunt totul pentru ele. 

Iunie

Firi libertine si duale, femeile nascute in luna iunie sunt placute de masculi tocmai pentru lipsa lor de inhibitii. Sunt preferate insa mai degraba ca amante si mai rar ca partenere de viata. 

Iulie

Focoase si pline de senzualitate, femeile nascute in luna iulie sunt adorate de masculi. Sunt atragatoare si ii fac pe barbati sa ajunga dependenti de ele. Sunt persuasive, inteligente si de cele mai multe ori par un drog pentru masculi. 

August

Pretentioase, elegante si cu spirit de conducator, femeile nascute in luna august reprezinta o atractie pentru barbatii puternici, care isi doresc langa ei partenere care sa ii ajute sa evolueze si sa ii sprijine in ceea ce fac. In relatiile amoroase, ele domina si cu greu pot i satisfacute in dormitor. 

Septembrie

Sunt firi foarte agreabile, indiferent daca sunt nascute sub semnul fecioarei sau al balantei. Ele sunt aprige la manie si foarte determinate atunci cand isi propun un scop. Niciodata nu se lasa cucerite, ci ele isi aleg partenerii, iar acest lucru le place la nebunie masculilor. 

Octombrie

Nostalgice si visatoare, femeile nascute in luna octombrie par o prada usoara pentru barbati. Odata ce le cunosti, iti dai seama ca sunt foarte rationale, inteligente si pline de umor. Sunt atragatoare pentru masculi mai ales pentru ca sunt foarte inzestrate intelectual si pot discuta cu orice despre orice subiect.

Noiembrie

Sunt un fel de femme fatale. Fac orice pentru a-si atinge scopurile si au o determinare iesita din comun. Barbatii le adora pentru ca nu pot fi cucerite foarte usor. Le place sa lupte pentru ele, mai ales ca debordeaza o senzualitate uimitoare. 

Decembrie

Aceste femei ademenesc barbatii prin natura lor calda, insa poate trece de la o stare la alta foarte usor. Acum rade cu gura pana la urechi, iar intr-un minut pica in gaura imensa de nostalgie si plange neincetat. Sunt o adevarata enigma pentru barbati si asta le face sa fie atragatoare pentru ei.
blank