Life

Lucruri care te pot ajuta să-ți schimbi aspectul

Multe lucruri care ni se vând în magazine pentru a ne schimba aspectul necesită prea mult timp, bani și multe dintre ele sunt prea drastice. Există câteva mici schimbări pe care le poți face, care nu te determină să investești mulți bani. Sunt mici trucuri și obiceiuri care te pot ajuta să te simți mai sigură, atractivă și mai confortabil.

Unele dintre aceste sfaturi se referă la schimbarea garderobei și la îngrijirea pielii tale, dar nu durează mult să le pui în aplicare.

Poți să le încercați pe toate în același timp sau să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. În final, toate te vor ajuta să te simți mai bine.

 Hidratează-ți pielea

Dacă nu-ți petreci timpul hidratându-ți pielea, este ceva ce trebuie să faci chiar acum. Specialiștii în îngrijirea pielii și machiaj, te asigură că, de îndată ce începi să faci acest lucru, te vei bucura de o piele mai fină și de mai puține riduri.

Consumă mai puțin alcool

Să bei câteva pahare de alcool poate fi distractiv, dar nu este un lucru benefic pentru aspectul tău. Alcoolul îți deshidratează pielea și îți face tenul să pară obosit, sunt de părere specialiștii în make-up.

Încearcă să reduci cantitatea de alcool consumată pe săptămână și când o faci, străduiește-te întotdeauna să combini băutura cu apă. Acest lucru va preveni afectarea pielii.

Poartă cercei

Ceva la fel de simplu ca purtarea cerceilor poate avea un impact mare asupra aspectului. Un studiu realizat în Coreea a arătat că femeile care poartă cercei au fost percepute ca fiind mai atractive, mai iubitoare, independente și mai elegante în comparație cu femeile care nu poartă astfel de accesorii.

Curăță-ți telefonul mobil

Fie că ne crezi, fie că nu ne crezi, noi îți spunem că vorbitul mult la telefonul mobil poate provoca acnee. Deoarece obișnuim să vorbim mult la telefon, acesta tinde să fie plin de bacterii. Curăță-ți dispozitivul cu un prosop sau un săpun antibacterian, întrucât acest lucru poate îmbunătăți aspectul pielii.

Albește-ți dinții

Chiar dacă utilizezi o pastă de albire sau un tratament la domiciliu, albirea dinților  poate fi mai benefică decât crezi. Persoanele cu dinții albi par mai atractive și mai sănătoase, potrivit unui studiu realizat de cei din Leeds și Central Lancashire. Nu este nevoie să ai dinții extrem de albi. Acest lucru poate avea efect advers, dinții ar putea arăta ciudat.

Folosește mai multe culori

Mulți dintre noi obișnuim să folosim întotdeauna culori întunecate, fie doar alb, dar culoarea este o modalitate bună de a-ți schimba aspectul. Încorporează piese roșii în garderoba ta, o culoare care te poate face să pari mai atractivă, potrivit studiilor.

Dormi mai mult

Sigur că ai auzit despre asta, dacă dormi mai mult poți avea un ten mai frumos. Dacă ai un program complicat, acest lucru poate fi mai dificil, dar dacă ai obiceiul să îți sezi alarma înainte de a dormi, acest lucru te va ajuta să profiți de orele somn și cu siguranță veți avea mai puține cearcăne.

Fă exerciții fizice

Chiar dacă nu faci foarte multă mișcare, exercițiile fizice te ajută să îți îmbunătățești pielea și tenul. Dacă ai probleme de piele, cum ar fi acneea, exercițiile fizice te pot ajuta și la diminuarea unor astfel de neplăceri. De asemenea, te vor ajuta să te simți mai bine. Așadar, echipează-te corespunzător cu un trening damă și fă mișcare.

Și dacă nu ești mulțumită de tunsoarea ta și nu vrei să ieși să mergi la coafor în această perioadă, înainte de a te apuca de mișcare achiționează-ți o mașină de tuns din gama mare de mașini de tuns de pe internet. Apoi roagă o prietenă care se pricepe la tuns să te tundă cu ea. Schimbă-ți aspectul apelând la câteva lucruri simple. Mult succes!