Lmj.ro reuneste brandurile cele mai populare si renuminte de parfumuri si toate la un pret competitiv. Le Matou Jacques este un magazin cu parfumuri 100% originale, dar de asemenea, aici poti gasi si produse de ingrijire si machiaj.

Si, in cazul in care nu stiai, ne poti gasi si in locatia noastra din Calea Vitan, nr. 13-19
Sector 3, București, in incinta Mega Image. Acolo vei fi intampinat de profesionisti gata sa te ajute sa iti alegi produsele care te reprezinta cel mai bine. Mai mult decat atat, beneficiezi de un card de fidelitate cu reducere de 15% pentru un numar nelimitat de reduceri. Cardul se ofera odata cu prima achizitie, iar reducerea nu este cumulabila cu alte oferte sau campanii din magazine.

Suntem un magazin de parfumuri ce pune accent pe calitate si varietate. Aici gasesti parfumuri pentru ea sau pentru el sau unisex. De asemenea, notele sunt pentru toate gusturile, gata pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase simturi. LMJ.ro are in portofoliu parfumuri cu note lemnoase precum: Man Wood Neroli de la Bvlgari, Eau de Cèdre de la Armani sau cu un nume foarte sugestiv L’Eau d’Issey Pour Homme Wood&Wood de la Issey Miyake,  pentru el. Parfumuri gurmand florale pentru ea precum: Eternity Fresh for Women de la Calvin Klein, Flowerful de la Amo Ferragamo sau My Way de la Giorgio Armani sau parfumuri cu miros exotic precum Aqva Pour Homme Atlantiqve de la Bvlgari, Light Blue for Men de la Dolce & Gabbanna sau L’eau Kenzo pour Homme pentru barbate, iar pentru femei: Light Blue Intense de la Dolce & Gabbanna, Green Tea de la Elizabeth Arden.

Suntem magazinul de parfumuri care te poarta pe taramuri de poveste prin aromele incantatoare. Vino pe lmj.ro si fii la curent cu cele mai recente promotii sau viziteaza-ne in locatia noastra din Calea Vitan, nr. 13-19, Sector 3, București, in incinta Mega Image, program de luni pana vineri, ora 09.00 –22.00!