Featured, Politic

Liviu Dragnea se visează chiriaş la Cotroceni

Președintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, vineri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru declarațiile de joi seara, susținând că ”e limpede că a luat-o razna” și că visează să ajungă chiriaș la Cotroceni. El afirmă că Dragnea nu va intra nici măcar în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

”DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaționale, de liderii europeni, de toate instituțiile necontrolate de el, de oricine îi spune în față că este dus cu sorcova! De fapt, aseară (joi seara – n.r.) marele anunț era altul – ca să avem un sfârșit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puțin, că visează să ajungă chiriaș la Cotroceni… Ăsta se crede un mic Ceaușescu”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai afirmă că dacă Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale, atunci va fi cel mai mare eșec al social-democraților.

”De fapt, sunt sigur că nu va intra în turul doi. PS: #babaiatule, mai bine ți-ai lua niște consilieri care să-ți spună adevărul, că lumea nu mai suportă sa-ti audă aiurelile, nu să-ți spună doar ce vrei să auzi și să-ți ridice ode! Nu de alta, dar iți mănâncă degeaba banii”, a adăugat președintele PMP.

Liviu Dragnea a afirmat, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidențiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”. Președintele PSD a precizat că trebui să fie în coaliție o concluzie, într-un timp rezonabil, că trebuie să fie candidat unic.

„Pentru cele prezidențiale targetul nostru este ca viitorul președintele să fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intenționez să ajungem îtnr-un timp rezonabil și eu și dl Tăriceanu la concluzia că trebuie să fie un candidat unic și după momentul acela vedem cine are mai mari șanse. Nu resping nicio variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Domnia lui Iohannis încă cinci ani înseamnă dezastru pentru România”, a declarat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

blank
blank