Lincos te ajuta cu revizia de primavaraOdata cu sosirea primaverii posesorii de autoturisme trebuie sa faca o vizita in service, ca de obicei. Masina trebuie pregatita si ajustata pentru sezonul mai cald ce urmeaza. Se impune astfel schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara, verificarea si schimbarea uleiului de motor, verificarea placutelor de frana si a sistemului de directie – acestea sunt doar cateva etape, cateva aspecte de care trebuie tinut cont odata cu venirea primaverii.

Lincos intelege cel mai bine aceste nevoi, este o societate ce importa si distribuie o gama larga de scule si unelte auto. Orice meserias stie ca folosirea uneltelor potrivite face ca treaba sa fie facuta mai bine si mai repede; tocmai de aceea Lincos devine partener de incredere.

Venirea primaverii inseamna o revizie generala a autoturismului. Trebuie verificat sa nu troncane sau sa “bata” ceva, trebuie schimbat uleiul de motor cu unul cu vascozitate mai mare, care este mai eficient in conditii de temperatura mai ridicate, chiar si lichidul de parbriz de iarna trebuie schimbat. Specialistii de la Lincos pun la dispozitia proprietarilor de autovehicule ce fac reparatii in regie proprie, dar si service-urilor specializate o gama larga de scule si unelte destinate special acestor operatiuni. Gama de produse oferite este una foarte vasta, de la aparate de diagnoza pana la elevatoare, de la aparate de intretinere a aerului conditionat pana la simple scule de mana esentiale in momentul in care se fac mici reparatii.

In momentul in care se intervine cu o reparatie de orice tip la un autovehicul, nu doar sculele potrivite sunt cele care conteaza, dar si protectia. Astfel trebuie folosite uneltele si hainele potrivite pentru protejare.

Ce mai impune revizia de primavara? Verificarea antigelului – foarte importanta, pentru ca un nivel potrivit al lichidului de racire previne supraincalzirea. In conditii de primavara temperaturile sunt variate si astfel supraincalzirea se poate produce cu usurinta.

Presiunea din pneuri si echilibrarea anvelopelor dupa schimbarea celor de iarna cu cele de vara este o alta interventie ce se impune odata cu venirea primaverii. Presiunea potrivita in pneuri reduce sansele de pana sau explozie, de asemenea previne un consum suplimentar de combustibil. Lincos ajuta si in acest caz, oferind scule si dispozitive de vulcanizare, unelte si masini de dejantat si echilibrat si nu numai.

In acest fel Lincos asigura necesarul de scule si unelte atat la nivel individual, dotand fiecare proprietar de vehicul cu orice are nevoie pentru ingrijirea masinii personale, dar venind de asemenea si in ajutorul service-urilor si atelierelor specializate de reparatii si interventii auto, furnizand tot necesarul de aparatura si unelte. Avand uneltele potrivite orice reparatie auto devine mai usoara, chiar daca este vorba de autovehicule moderne ce impun o testare si diagnoza computerizata. Aceasta este necesara pentru a identifica in prima faza care sunt cauzele problemelor aparute, pana la interventia manuala si reparatia definitiva. Si aici Lincos rezolva ambele aspecte: de la aparate de testare a performantelor sistemului de franare pana la aparate de diagnoza a presiunii dar si surubelnite si chei fixe extrem de utile la interventiile manuale.