Life, Stiri

Limbajul nonverbal al femeilor. Afla cum poti sa-l folosesti pentru a fi irezistibila in ochii lui!

Se spune ca frumusetea unei femei porneste din interior, iar foarte important este ceea ce exprima aceasta atunci cand se foloseste de calitatile cu care a inzestrat-o natura.

Limbajul-nonverbal-al-femeilor--Afla-cum-poti-sa-l-folosesti-pentru-a-fi-irezistibila-in-ochii-lui-

Limbajul trupului ajuta orice femeie sa exprime dorinta si pasiune, sa-si exprime sexualitatea sau sa atraga privirile unui barbat fara a depune prea mari eforturi. Atractia fizica sta la baza acestui limbaj pe care foarte multe femei il folosesc cu naturalete. Femeile si barbatii comunica prin imbracaminte, postura, expresie faciala, contact vizual, pozitia corpului, atingere, etc. Cu toate acestea, femeile sunt cele care stapanesc mai bine mesajele nonverbale atunci cand isi doresc sa cucereasca un barbat. O femeie stapana pe sexualitatea sa stie foarte bine cum sa “vorbeasca” prin limbajul trupului si ce anume ii innebuneste pe barbati.

In momentul in care o femeie cunoaste un posibil partener, aceasta apeleaza la o serie de gesturi subtile menite sa-i atraga acestuia atentia. Totusi, trebuie facuta diferenta intre vulgaritate si flirt inocent, iar o femeie care stie ce vrea de la un barbat se asigura ca mesajul pe care il transmite acestuia este corect receptionat. Nu de putine ori, foarte multe reprezentante ale sexului frumos s-au plans ca au transmis semnale gresite reprezentantilor sexului puternic.

Un barbat nu curteaza o femeie decat daca aceasta ii da semnale clare ca este disponibila. Daca mesajul transmis de aceasta nu este clar, barbatul va ezita sa faca primul pas de teama sa nu fie respins.

Iata si cateva metode prin care o femeie se poate folosi de “armele” cu care a inzestrat-o natura pentru a cuceri un barbat:

Privirea

Orice femeie trebuie sa stie cat de important este modul in care priveste un barbat. Aceasta trebuie sa invete sa transmita niste semnale doar prin intermediul unei simple priviri. Machiajul este de mare ajutor in momentul in care o femeie isi doreste o privire profunda, insa sentimentele joaca si ele un rol foarte important. Totul porneste din interior, iar in momentul in care dorinta este mare, pupilele sunt dilatate si mesajul transmis cu siguranta va fi corect receptionat.

Buzele

Buzele unei femei exprima foarte multa sexualitate si senzualitate, iar folosite cu atentie, acestea pot transmite mesaje puternice. Atat trecerea repetata a degetelor peste buze, cat si muscarea usoara a buzei superioare in timpul unei conversatii transmit un mesaj erotic puternic. Tot legat de buze, zambetul poate fi si el o arma puternica in jocul seductiei. Foarte important este momentul in care o femeie alege sa zambeasca subtil sau felul in care etaleaza un suras in timpul unei conversatii deocheate. Barbatii reactioneaza foarte bine la toate aceste gesturi, iar mesajele sunt foarte bine receptionate de ei.

Gesturile

Deloc lipsite de importanta sunt gesturile pe care o femeie le face in momentul in care se afla intr-o conversatie cu un barbat. Rotirea usoara a capului spre dreapta, plimbarea degetelor prin par sau ridicarea unei sprancene denota disponibilitate. Totusi, acest ultim gest, cel al ridicarii unei sprancene, poate insemna in unele cazuri si uimire sau scepticism, tocmai de aceea acesta poate fi interpretat de multe ori gresit. Totodata, mangaierea unor obiecte, cum ar fi paharul de vin sau tigarea, este un gest erotic. Atentie insa: facut in exces, acest gest nu duce decat la vulgaritate. Adoptarea pozitiei picior peste picior cu bustul proiectat inainte, cu spatele drept, este o pozitie feminina si plina de sarm. Folosirea bratelor si a mainilor intr-un mod elegant si relaxat denota rafinament si bun gust.

Mersul

Se spune ca in momentul in care o femeie paseste, trebuie sa o faca ca si cum in spatele sau ar mai merge trei barbati care o privesc. De exemplu, celebra actrita Marylin Monroe isi taia 1 cm din tocul stang pentru ca soldurile sale sa i se balanseze intr-un mod provocator. Felul in care o femeie paseste este foarte important, iar tocurile denota feminitate, bun gust, eleganta. O femeie trebuie sa calce usor, fara a fi simtita. Trebuie sa fie admirata, invidiata de celelalte reprezentante ale sexului slab si trebuie sa exprime senzualitate.

Nu in ultimul rand, o femeie trebuie sa invete sa vorbeasca si prin tinutele pe care le poarta. Culorile puternice sau decolteurile adanci nu au ce cauta intr-o conversatie serioasa, in care se doreste transmiterea unui mesaj care sa nu aiba conotatii sexuale. Trebuie avut in vedere faptul ca barbatii prefera sa priveasca decat sa asculte, iar atentia le poate fi distrasa foarte usor in momentul in care interlocutoarea le ofera o priveliste demna de filmele pentru adulti.