Lidia Buble
Showbiz

Lidia Buble, surprinsă cu inelul pe deget! Cântăreața este mai fericită ca niciodată: „E mai mult decât aș fi visat vreodată”

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. De curând, artista în vârstă de 30 de ani a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a fost surprinsă cu un inel spectaculos pe degetul inelar.

Lidia Buble rupe tăcerea despre inelul pe care îl poartă pe deget. Discretă din fire, Buble a dezvăluit puține detalii despre viața ei amoroasă.

Invitată în platoul Vorbește lumea, vedeta nu a avut însă nicio problemă în a arăta ce inel minunat a primit de la partenerul său.

Cântăreața a ținut să precizeze că acesta a fost un cadou cu ocazia zilei sale de naștere. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că se simte mai împlinită ca niciodată, iar iubitul său este omul care o face să zâmbească în fiecare zi.

„Lili Sandu: Dă-ne o veste!

Lidia Buble: A nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n. r. inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare.

Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n. r. logodnă)”, a fost discuția dintre cele două.

Lidia Buble, împlinită din toate punctele de vedere

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.r. bani)…aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură…dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a mai transmis vedeta în emisiunea de la Pro TV.

blank