Administratie Locala

Liceenii sunt așteptați la Târgul de Manuale ieftine din Parcul Obor

Liceenii sunt așteptați și în zilele de sâmbătă, 27 și duminică, 28 septembrie a.c. între orele 12.00 – 17.00 la „Târgul de Manuale” ieftine din Parcul Obor pentru a-și cumpăra cărțile necesare studiului la prețuri mai mult decât accesibile.

manuale-scolari_d9dffcb6a2

         Experiența anilor trecuți a dovedit că ”Târgul de manuale” s-a bucurat de foarte mare succes în rândul elevilor. Mii de tineri de la toate liceele și colegiile naționale din Capitală au luat cu asalt standurile de unde și-au procurat cărțile necesare pentru noul an școlar.

         Și în acest an, elevii claselor XI – XII care au nevoie de manuale sunt așteptați în cele două zile ale târgului, între orele 12.00 – 17.00, pentru a-și procura cărțile necesare la prețuri mai mult decât accesibile.

        Membrii Parlamentului și Guvernului Local al Tinerilor Sector 2 vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care  își pot cumpăra manuale la preţuri negociate. Unul dintre scopurile organizării acestui târg este de a le dezvolta tinerilor abilitatea de a negocia prețul unui produs,  învățând astfel care este valoarea acelui produs și respectul pentru produs și pentru bani.

           La rândul lor, micii “comercianți” vor obţine banii necesari pentru achiziţionarea manualelor pentru noul an școlar.

          Pe aleile parcului Obor vor fi instalate 16 standuri unde vor vinde manuale doar elevii de la liceele şi colegiile naţionale din sectorul 2. Cumpărătorii pot fi   elevii din toată Capitala sau din țară,  părinții sau bunicii acestora.

          Aflat anul acesta la cea de-a șasea ediție, ”Târgul de Manuale” si-a deschis porțile încă de săptămâna trecută în Parcul Obor și a adunat mii de elevi și părinți ai acestora care au cumpărat manuale școlare la prețuri mici.