Nu este nimic mai luxurios ca lenjeria intima sexy, fie ca vorbim de un fabulos set de lenjerie intima sau de o camasa de noapte fina si eleganta. Purtand lenjeria intima favorita te poti simti confortabila, sexy sau chiar sa iti ofere un boots masiv de incredere in sine. Dar lenjeria sexy nu este doar pentru dormitor sau menita sa fie ascunsa sub outfitul zilnic, categoric nu! Lenjeria intima purtata ca outfit in sine este un trend care ia amploare si ne face sa aratam extraordinar!

Si nu vorbim aici de stilul lui Superman cu chiloti peste pantaloni, in nici un caz nu este cazul aici. Acest trend este despre a crea straturi, de a integra lenjerie intima in outfitul zilnic pentru a crea acel efect de wow, dar in acelasi timp ca piesa de lenjerie sa nu fie in mod special articolul de vestimentatie care iti atrage atentia. Completata cu hainele potrivite poti crea un outfit elegant si seducator.

Am pregatit pentru voi cateva idei de care ar trebui sa tii cont cand integrezi lenjeria intima cu articole vestimentare din garderoba ta:

  • completeaza un sutien deosebit cu un sacou sau top cu decolteu generos pentru a crea un outfit sexy si sofisticat.
  • asorteaza lenjeria neagra cu alte articole de aceeasi culoare neagra pentru a crea un look elegant si rafinat.
  • daca doresti sa indraznesti mai mult si alegi un sutien sau un body dama colorat, accesorizeaza-l cu piese vestimentare palide catre natural.

Cele mai usor de integrat piese de lenjerie sexy in outfit zilnic sunt sutienele, body-urile de dama si corsetele. Poti merge la shopping online in magazinul Sensero Lingerie Store si poti alege din sute de produse disponibile din stoc cu livrare in 24 de ore oriunde in Romania.