Leguma
Life

Leguma minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță

Leguma Cassava a intrat în atenția opiniei publice după ce Bill Gates s-a implicat activ în cercetarea și promovarea consumului acestei legume.

Leguma-minune recomandată de Bill Gates. Potrivit cercetătorilor, acest aliment ar eradica foame chiar și din cele mai sărace țări ale lumii. Pe o perioadă lungă de timp, leguma ar ascunde secretul salvării umane.

Leguma-minune recomandată de Bill Gates, care e un adevarat elixir pentru sănătate. Ține gripa la distanță și are numeroase beneficii pentru organismul uman!

Puțini știu că leguma Cassava este o folosita și ca un remediu pe baza de plante. Rădăcina plantei este, de asemenea, utilizată pentru a face tapioca, un amidon găsit în budinci și alte alimente. Cel mai răspândit produs care conţine cassava şi este consumat în Occident este budinca de tapioca.

Totodată în medicina alternativă, cassava este utilizată pentru o varietate de condiții. Împreună cu creșterea fertilității, mențiunile de sănătate pentru cassava includ prevenirea cancerului și tratamentul următoarelor condiții:

-Artrită
-Conjunctivită
-Diaree
-Gripă
-Dureri de cap

Pretinsă pentru a reduce inflamația și a creste rezistența. În medicină populară, rădăcinile maniocului sunt aplicate direct pe piele (adesea sub formă de lambriu) pentru a promova vindecarea rănilor și a rănilor. De altfel, amidonul rădăcină de cassava este uneori folosit că ingredient în suplimentele de vitamina C.

Mulţi fermieri africani au venit să o cultive pe suprafeţe însemnate şi au fost dezvoltate chiar mai multe soiuri ale acestei plante, în funcţie de zonele unde este răspândită.

În prezent, cel mai mare promotor al consumului de cassava este Bill Gates care, prin fundaţia sa şi a soţiei sale – Melinda, finanţează cercetările privind această legumă-minune.

Totuși, trebuie să avem mare grijă de cassava poate elibera cianura atunci când este consumată în formă integrală. Deși prepararea adecvată a cassavei elimină prezența cianurii, prepararea incorectă poate duce la otrăvirea cu cianură.

Semnele de otrăvire cu cianură includ cefaleea, agitația și convulsiile. Datorită lipsei cercetării, se știe puțin despre siguranța utilizării pe termen lung sau regulat a suplimentelor alimentare care conțin cassava.

Rețineți că suplimentele nu au fost testate pentru siguranță și suplimentele alimentare sunt în mare parte nereglementate.