Monden, Stiri

Le-a scazut popularitatea in presa? Nu-I nimic! Oana Lis baga divort de sotul ei pentru a mai aparea pe sticla

Le-a scazut popularitatea in presa? Nu-I nimic! Oana Lis baga divort de sotul ei pentru a mai aparea pe sticla

blankSaptamana aceasta, Oana Lis a inceput procedura de divort impotriva celui cu care isi imparte patul de mai bine de 15 ani, fostul primar Viorel Lis.

Avand in vedere ca termenul de prezentare a fost stabilit pentru inceputul anului viitor, intreagul scenariu al despartirii pare o manevra regizata pentru a mai aparea in emisiuni televizate si in presa scrisa, o sursa binevenita de bani in buzunar.

Contactata de jurnalisti, Oana a declarat ca motivul divortului dintre ea si Viorel este lipsa relatiilor sexuale care s-au rarit in ultima vreme, aspect ce uimeste avand in vedere ca gurile rele sustin ca fostul edil nu ar mai performa la acest capitol de mai mult timp. In peisaj se pare ca a mai aparut si o domnisoara dornica de munca ce l-ar fi rugat pe Viorel sa o ajute, cei doi intalnindu-se in particular pentru a nu ridica suspiciuni. Dar, soc! Lis a fost prins de paparazzi si iubita a decis sa ii dea o lectie destul de aspra: un divort ce pare a fi de fatada. Chiar daca acesta poseda cateva bunuri imobile – detine 3 case, 4 lacuri concesionate si o moara in valoare de 10.000 de euro – Oana nu ar castiga nimic in urma destramarii casniciei lor, lucru cu care familia acesteia nu este deloc de acord.

Pentru ca data divortului este fixata pentru 2013, nu putem intelege decat ca Oana nu ar dori despartirea si i-a acordat destul timp de ragaz iubitului ei sot pentru a reflecta asupra relatiei lor si presupusei aventuri pe care ar avea-o cu tanara neajutorata, o manevra care o aduce in atentia presei de unde a absentat o vreme buna. Fire neiertatoare, Viorel Lis ar putea sa ii acorde divortul iubitei lui si sa o lase doar cu apartamentul pe care aceasta il detine si in care s-a consumat iubirea lor pana cand edilul a fost dus la epuizare!

 

I.M

 

blank