Monden, Stirea Zilei

EXCLUSIV- OANA LIS: Eu am bagat divort, am vrut sa ii dau o lectie -Inregistrare audio exclusiva !

EXCLUSIV- OANA LIS: Eu am bagat divort, am vrut sa ii dau o lectie -Inregistrare audio exclusiva !

Dupa ce paparazzi l-au prins pe Viorel Lis in compania unei tinere, Oana Lis a decis sa inainteze actele de divort pentru a- da o lectie de viata sotului infidel. Familia nu sustine acest divort.

 

La cei 68 de ani, politicianul Viorel Lis face favoruri tinerelor domnisoare care cauta un job si o face fara ca sotia sa stie, insa nu ascuns de aparatul foto. Viorel a fost prins de paparazzi, saptamana trecuta, in compania unei tinere, fapt ce a determinat-o pe Oana Lis sa bage divort. Contactata de expresspress.ro, Oana s-a ferit sa recunoasca ca Viorel Lis o inseala si a definit comportamentul sotului ca o “intalnire de discutii pe ascuns cu o tanara”. ”Eu am bagat divort, am vrut sa ii dau o lectie”, declara Oana cu tonalitate joasa, semn ca divortul nu o multumeste foarte mult.

 

Oana Lis „Viorel Lis, nervos din fire”

 

Pe de alta parte, exista mai multe motive care au determinat-o pe Oana sa ia o astfel de decizie radicala. La intrebarea daca era agresata fizic de catre Viorel Lis, Oana a raspuns ca “nu doar ca era mai nervos si mai tipa ca orice om”. Familia Oanei nu sustine divortul, acestia doresc ca relatia de 15 ani sa nu se opreasca aici, iar Oana nu e foarte stabila in decizia sa. ”Nu e genul lui sa cada in genunchi, sa ceara iertare, nici nu a facut-o pana acum’, ne-a declarat Oana Lis.

 

Fostul Edil al Capitalei, Viorel Lis detine 3 case, 4 lacuri concesionate si o moara in valoare de 10.000 de euro. Dupa divort, Oanei, fosta doamna Lis, ar putea sa nu ii revina nimic. In acest sens Oana a declarat ca “e pacat”.

Asculta aici!

 

 

blank