Lavinia Pîrva
Showbiz

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă pentru fiul lor, Alexandru: „Are voie la tabletă. El nu a învățat încă…”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu discret de peste un deceniu și au devenit soț și soție în anul 2017. Nunta celor doi a avut loc în secret, în Bulgaria, pentru că și-au dorit o ceremonie discretă, de care să se bucure în compania prietenilor apropiați și familiei. Discreția i-a caracterizat și în momentul când au devenit părinți, în anul 2018, căci artistul și soția lui nu l-au expus deloc pe fiul lor, Alexandru.

Deși formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton și sunt persoane publice, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au fost, încă de la început, extrem de discreți cu privire la viața personală. Pe 16 mai 2019, soția artistului a adus pe lume un băiețel, pe nume Alexandru, fiind primul și singurul copil al cuplului. Cei doi soți au evitat să-și expună fiul, motivând că vor să-i ofere o copilărie normală, departe de camerele de filmat.

Recent, Lavinia Pîrva a făcut câteva declarații despre modul în care ea și Ștefan Bănică își cresc copilul. Deși este prinsă între viața profesională și cea de familie, soția artistului spune că reușește să facă față ambelor roluri, mai ales că beneficiază și de sprijinul mamei ei.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă pentru fiul lor, Alexandru

Lavinia Pîrva a făcut câteva declarații despre modul în care ea și Ștefan Bănică își cresc băiețelul. Soția artistului nu i-a interzis lui Alexandru, în vârstă de 4 ani, să folosească tableta, însă este de părere că totul trebuie făcut cu măsură și sub supravegherea părinților.

„Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă. El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice. (…)

Nu știu cum este să ai fetiță, dar relația mea cu fiul meu este, într-adevăr, una specială. Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte. E ceva supranatural’, a apus soția artistului, potrivit unica.ro.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă

Citește și  REMEMORĂRI, DIVERSITATE, AMINTIRI ȘI EMOȚII LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă, asta pentru că sunt ajutați de mama artistei, care face naveta Timișoara – București.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor – ușor, ne vom descurca singurei’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

blank