Drag de România mea
Showbiz

REMEMORĂRI, DIVERSITATE, AMINTIRI ȘI EMOȚII LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Fiecare duminică la TVR 2, de la ora 15.00, aduce cu sine un nou capitol despre oamenii care fac bine, care fac lucruri de calitate în țara aceasta. Fiecare duminică aduce divertisment atipic, clasic, așa cum era cândva, cu strălucire, varietate, subiecte diferite, genuri diferite, trecut și prezent, toate la pachet cu multă emoție. Asta se întâmplă de mai bine de patru ani la emisiunea ”Drag de România mea!”, moderată de Paul Surugiu-Fuego și realizată de o frumoasă echipă. Vorbim de un spectacol de televiziune care nu-i perfect și care nici nu pretinde asta, dar care oferă oamenilor o alternativă și arată fața frumoasă a unor momente, fără cancan, fără bârfe, fără inutile povești. Emisiunea aceasta oferă și un strop de cunoaștere, o bucată zdravănă din ce a fost și un fragment de viitor.
Drag de România mea
Iată ca noul sezon a început cu dreptul și promite a fi unul atent lucrat, cu momente speciale și surprize. Așadar, cea de a doua gală, pe care o puteți vedea, duminica aceasta, 9 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, propune multe lucruri interesante pe care ar fi păcat să le pierdeți, mai ales că sunt exclusive!
Drag de România mea
Astfel, o veți revedea și asculta live pe una dintre minunatele voci ale României, din păcate, retrasă în ultima perioadă. Este vorba despre Mihaela Marinache sau MIKI, care vine la noi cu energie, cu voie bună și spirit latino, dar și cu gânduri pozitive și amintiri despre profesoara sa, regretata Mihaela Runceanu. Mai mult, Miki va cânta, ca un tribut, una dintre celebrele melodii ale Mihaelei, într-o nouă variantă.
1
Vom povesti despre editia cu numarul 55 a Festivalului de Romanțe ”Crizantema de Aur” de la Targoviste, care va avea loc în perioada 20-22 octombrie, alaturi de minunata Alina Mavrodiu Vasiliu, director artistic al festivalului care va fi preluat de TVR 3, în direct. Aceasta revine la TVR 2, într-o apariție ravisantă, cu detalii și cu o romanță de colecție, reorchestrată, despre nostalgia anilor și trecerea timpului. De asemenea, acesta ne va oferi informații interesante și va cânta un duet cu Paul Surugiu-Fuego, pe o romanță celebră și iubită, despre anotimpul în care suntem. Celebrul actor, regizor, producător, poet, om de televiziune, compozitor și mai nou, manager al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești, Dan Tudor, ne aduce un fragment din lumea sa, ne povesteste despre intalnirile magistrale ale vieții lui, de la profesorul său, maestrul Mircea Albulescu, la alte mari nume. Dan Tudor ne-a pregătit și un moment captivant, un cântec emoționant scris de el și cântat împreună cu bunul său prieten de la Supermarket, Vlad Cretu, despre lumea în care trăim!
11
Soseste la noi, alături de taraful său, talentatul Gelu Voicu. Îi vom cunoaște și fiul, îi vom asculta folclorul autentic din Teleorman, zonă pe care o reprezintă cu cinste și ne vom emoționa la balada pe care o vor interpreta, intr-un moment de virtuozitate. De asemenea, alături de Fuego, Gelu va aduce un omagiu și mentorului său, regretatul Liviu Vasilică. Cu întreaga sa colecție de șlagăre, cu melodii de suflet și romantism, revine la TVR 2, îndrăgitul Gheorghe Gheorghiu. Acesta va răspunde unui test al sincerității atipic, ascultând șlagărele sale nemuritoare. Va avea parte de surprize, ne va spune amintiri din America și ne va canta și încânta. Paul Surugiu are și el daruri muzicale diverse, piese de pe albumul lansat alături de cei de la Bookzone, împreună cu cartea sa! Nu va lipsi nici trupa Supermarket și nici baletul condus de coregraful Florin Mariș!3

”Drag de România mea!”, moderată de Paul Surugiu-Fuego și realizată de o frumoasă echipă