Life

La ce trucuri poți apela pentru a avea sâni frumoşi

Multe femei visează la un decolteu frumos şi sâni fermi. Astfel, de cele mai multe ori alegerea sutienului este destul de importantă, dar nu trebuie ignorate nici micile „ritualuri” de îngrijire a sânilor.1920x1080sani_leacuri_20104600

Multe fete ar trebui să știe că pentru a avea sâni fermi este important să facă dușuri locale cu apă rece sau masajul zilnic al sânilor cu un cub de gheaţă.

Mai mult, menţinerea fermităţii sânilor se face și dacă sunt masați zilnic cu uleiuri tonifiante din plante. Un exemplu în acest sens ar fi uleiul de germeni de grâu. Masarea cu acest ulei dimineaţa şi seara încetineşte procesul de lăsare a pielii.

Un al doilea exemplu ar fi uleiul şi tinctura de mărar. Mărarul conţine hormoni estrogeni, iar aceștia ajută la creşterea sânilor şi întări­rea lor. Acest tratament se administrează oral și se pot lua 3 dopuleţe de tinctură pe zi. Pe sâni se pun 5-6 picături dintr-un amestec de ulei esenţial de mărar cu ulei de măsline, şi se masează sânii, dimineaţa şi seara.

Schinduful are și el un rol important în frumusețea sânilor. Seara, compresele cu ceai de schinduf aplicate pe sâni câte jumătate de oră pot face adevărate minuni.

blank