Oricât ar fi de bine construită și corespunzător întreținută, nicio locuință nu se compară cu o casă nouă direct de la dezvoltator. Instalațiile fără pic de uzură, arhitectura modernă, finisajele de ultimă generație și nu în ultimul rând, mirosul de nou, puternic și ademenitor, din întreaga locuință oferă un plus de confort și siguranța unei investiții profitabile. Dar pentru a beneficia de toate aceste lucruri este necesar să descoperi un dezvoltator de încredere, care pune preț pe calitate și care cunoaște nevoile legate de locuință ale clienților săi, dar și moduri de a le satisface. Aproape de Iași, în zona Popas Păcurari – Rediu, cu o vedere panoramică superbă asupra orașului, dacă îți dorești o casă nouă direct de la dezvoltator îți recomandăm Cubic Village.

Ce oferă Cubic Village clienților săi care își doresc o casă nouă direct de la dezvoltator?

Există nenumărate motive pentru care Cubic Village iese în evidență pe piața dezvoltatorilor din România. Dar cele mai importante aspecte și în același timp condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească un dezvoltator sunt cele din lista următoare:

#1 Izolație eficientă

România este o țară cu ierni aspre lucru pentru care o izolație corespunzătoare este absolut necesară mai ales în cazul caselor. Dacă la bloc apartamentele se mai încălzesc și datorită pereților comuni cu locuințele din jur, la casă ești pe cont propriu. Și mai ales iarna, tot ce te înconjoară este aerul rece de afară. De aceea casele trebuie să prezinte o izolație trainică, capabilă să facă față frigului.

Imobilele Cubic Village au o fundație termoizolată, acoperiș din beton cu izolație și la interior și la exterior și tâmplărie PVC cu 5 camere care asigură un confort interior sporit. În plus, încălzirea locuinței se face prin pardoseală și radiatoare de tip portprosop pentru o încălzire rapidă și uniformă. Acest tip de încălzire combinat cu izolația de calitate este una din primele cerințe pe care trebuie să o îndeplinească o casă confortabilă.

#2 Garanția satisfacției

Bineînțeles că poți să ai parte de satisfacție totală chiar dacă apelezi la un dezvoltator nou pe piață. Dacă folosește materiale de construcție de calitate și nu face rabat la mâna de lucru cu experiență, vechimea pe piață ar trebui să fie doar un număr. Dar parcă ți se oferă o garanție în plus atunci când știi că înaintea ta, dezvoltatorul cu care închei un contract a făcut și alți clienți fericiți.

Cubic Village oferă satisfacție clienților săi pe piața imobiliară încă din anul 2016. În acel an a dăruit bucuria găsirii locuinței ideale unui număr de 20 de familii; În următorul an a făcut fericite 40 de familii; Iar anul trecut, în 2018, numărul familiilor care au ales o casă Cubic Village a crescut cu încă 40. Există deja 100 de cazuri fericite, iar anul acesta încă 30 de cunpărători vor descoperi calitatea locuințelor Cubic Village alături de cei dragi.

#3 Calitatea finisajelor

Angajamentul unui dezvoltator față de clienții săi, nu ia sfârșit odată cu finalizarea construcției. La fel de importantă ca locuința în sine, sunt și finisajele și garanțiile și certificatele acestora.

În locuințele Cubic Village se folosesc exclusiv materiale de înaltă calitate. Casele ce poartă numele acestui brand sunt făcute să reziste. La exterior fațada finisată cu tencuială decorativă siliconică și hidrofobă ajută la menținerea în timp a aspectului casei. Curtea amenajată cu alei de acces și rigole, dar și terenul gata pregătit pentru plantarea gazonului contribuie la perfecționarea imaginii de ansamblu. La interior, gata să facă față provocărilor noilor locatari, este montat parchet stratificat cu rezistență la trafic intens. Iar certificatele de garanție ale materialelor de construcție, puse la dispoziția clienților de către dezvoltator, demonstrează încă o dată că proiectul este demn de încredere.

Nu în ultimul rând, atunci când achiziționezi o casă nouă direct de la dezvoltator este important să afli detalii și despre procesul de construcție. Este complicat să-ți pui încrederea într-un proiect dacă nu ai fost de față la înfăptuirea sa și de aceea Cubic Village pune la dispoziția clienților fotografii din toată perioada construcției. Astfel, poți fi convins că locuința a fost construită corespunzător. Iar calitatea ei se ridică la cele mai înalte standarde.