Sport, Stiri

La Budapesta, Simona Halep a obţinut a treia victorie în ultima lună şi a ajuns pe locul 23 în lume, cea mai bună clasare din carieră.

La Budapesta, Simona Halep a obţinut a treia victorie în ultima lună şi a ajuns pe locul 23 în lume, cea mai bună clasare din carieră.

simona_halep_53373900 Simona a învins-o în finală, 6-3, 6-7, 6-1, pe Yvonne Meusburger (Austria, 112 WTA). „E fantastic, am triumfat în trei turnee în acest an. Sunt bucuroasă de felul în care joc la acest moment”, a spus Simona, care a fost susţinută în Ungaria de părinţi. Pentru rezultatul din Budapesta, Halep a obţinut 40.000 de doalri. La doar 21 de ani, sportuiva a depăşit 1.200.000 de doalri din tenis.

Stere Halep, tatăl sportivei, a declarat presei că Simona a plecat deja la Baastad, la Openul Suediei, unde s-a înscris şi Serena Williams. „E însoţită de mama ei. După acest turneu, Simona va lua o pauză până la US Open. Vine acasă, să se odihnească”, a mai spus tatăl sportivei.

Simona a aprins imaginaţia multor bărbaţi, însă ea se declară singură: “Sunt băieţi care ar vrea să fie cu mine, dar mă interesează doar tenisul”. Cel mai aproape de ea e antrenorul Andrei Mlendea (29 de ani). Fanii au botezat-o deja, pe site-urile de specialitate, “cea mai frumoasă virgină din tenis”.

Întrebat dacă are un prieten, Stere Halep a precizat: „Nu are prieten. N-a avut şi nu are! Se concentrează pe tenis”.

blank