Showbiz, Stiri

Iulia Vântur, pe unul dintre afişele filmului bollywoodian

„O Teri” este filmul indian în care joacă frumoasa blondă

iulia-vantur-bollywood2

Iulia Vantur este, oficial, star de Bollywood. Vedeta din Romania a pozat pentru un afis ce promoveaza nu doar filmului in care joaca, „O Teri”, ci si pentru piesa „Ummbakum” pe ritmurile careia danseaza in noua productie.

Iulia Vantur a devenit, oficial, star in cetatea filmului din India. Noul film in care joaca, „O Teri”, este gata de lansare. La fel si piesa „Ummbakum” pe ritumurile careia danseaza in noua productie de la Bollywood.

Pentru promovarea filmului si a piesei, romanca a pozat purtand vestimentatia in care evolueaza alaturi de dansatorii si actorii indieni.

“Ma bucur ca am avut ocazia sa explorez «mirajul bollywoodian» in filmul «O Teri». Am lucrat cu o echipa extraordinara care m-a facut sa ma simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionisti, cu o conditie fizica extraordinara, care m-au dus cu gindul la baletul emisiunii «Dansez pentru tine»”, a scris Iulia pe Facebook.

Filmul “O Teri” va fi lansat la sfarsitul lunii martie in India, in distributia caruia se va afla si presupusul ei iubit, Salman Khan.

blank