Life

Iubitul tău are probleme cu erecţia? 7 sfaturi care vă vor îmbunătăţi viaţa

Se întâmplă chiar şi celor mai buni amanţi. În mijlocul acţiunii, totul pare că funcţionează şi, brusc, el rămâne fără „combustibil”. Nu te panica! Deşi este un incident frustrant, te putem ajuta să depăşeşti momentul. 
271843l-640x0-w-d6f119b4
Nu te învinovăţi!
Nu, nu este vina ta, iar acest incident nu a avut loc din cauză că el nu te mai găseşte atrăgătoare. Experţii susţin că pierderea erecţiei poate fi provocată de numeroşi factori, iar atracţia sexuală scăzută este unul dintre cei mai rari. 
 
Fii blândă cu el şi nu-l critica!
Pentru a evita aceste probleme pe viitor, trebuie să îţi alegi cu grijă cuvintele de încurajare şi, în niciun caz, nu trebuie să faci glume pe seama lui şi nici să-i arăţi că eşti supărată sau dezamăgită. Dacă pentru tine este doar o „întâmplare nefericită”, el o poate vedea ca pe o adevărată tragedie. Ţine doar de tine să-l încurajezi şi să nu transformi situaţia în una traumatizantă pentru el.
 
Descoperă cauza!
Stresul este unul dintre cei mai mari duşmani ai unei vieţi sexuale satisfăcătoare. Studiile efectuate de specialişti au arătat că nivelul crescut de anxietate, dar şi stresul legat de muncă, au un impact negativ asupra erecţiei. Nu ar strica nici să-i oferi masaje erotice. Nu numai că îl vor ajuta să se relaxeze, dar îl vor şi stimula. Însă nu doar stresul şi anxietatea pot cauza pierderea erecţiei. Depresia, consulmul de alcool, fumatul, anumite medicamente, supraponderalitatea, nivelul scăzut de testosteron şi anumite afecţiuni pot afecta activitatea sexuală. Descoperă adevărata cauză şi căutaţi soluţii.
 
Continuaţi partida de amor
Poţi încerca să îi distragi atenţia şi să continuaţi cu atingeri şi săruturi. Cu puţin noroc vei reuşi să-l relaxezi suficient pentru a continua. Dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte, provoacă-l să-şi folosească limba şi mâinile pentru a te aduce la orgasm. Transformă experienţa în una satisfăcătoare pentru amândoi. 
 
Discutaţi deschis
Arată-i că eşti acolo pentru el şi că eşti dispusă să-l ajuţi. Întreabă-l dacă doreşte să-l stimulezi tu sau dacă vrea să se odihnească. Nu ignoraţi problema şi discutaţi şi despre posibilele cauze. 
 
Dietă sănătoasă pentru viaţă sexuală satisfăcătoare
Asigură-te că în alimentaţia iubitului tău se găsesc din plin fructe şi legume. Un consum bogat de fructe şi legume ajută la scăderea colesterolului din sânge şi îmbunătăţeşte circulaţia, asta datorită conţinutului bogat de antioxidanţi. De asemenea, ciocolata neagră, vinul roşu (în cantităţi moderate), stridiile, scorţişoara vă pot fi de mare folos dacă le consumaţi înainte de momentele intime, acţionând ca afrodiziace. Îi poţi oferi şi ceaiuri precum cel de ginko biloba, busuioc, ginseng, maca, sau ghimbir, celebre pentru beneficiile pe care le au asupra circulaţiei, a libidoului, dar şi asupra rezistenţei la efort.
 
Mergeţi împreună la medic
Dacă iubitul tău are frecvent probleme cu erecţia, trebuie să luaţi măsuri şi să cereţi sfatul unui specialist. Acesta vă poate îndruma spre tratamentul potrivit.
blank
blank