Irina Rimes
Showbiz

Irina Rimes, concert special la Sala Palatului. Scena se va transforma într-o„sufragerie”

Irina Rimes organizează concertul intitulat „Sufrageria Irinei” la Sala Palatului. Conceptul inedit a fost gândit de artistă, astfel încât întreaga scenă să se transforme într-un spațiu primitor. Alături de cântăreață vor concerta și alte nume cunoscute din România.

Irina Rimes se pregătește de un nou concert la Sala Palatului. De data aceasta, fanii ei vor fi suprinși cu un concept aparte, menit să creeze o atmosferă caldă și intimă pentru toți susținătorii ei.

Irina Rimes, nou concert la Sala Palatului

Conceptul „Sufrageria Irinei” a fost gândit acum câțiva ani, când artista își interpreta melodiile departe de marile scene, în confortul propriei locuințe. Irina Rimes își dorește să creeze o atmosfera intimă pentru invitații ei.

Astfel, într-un cadru unic, artista va concerta alături de alte nume cunoscute din România. Biletele pentru acest eveniment, așteptat de fanii cântăreței, au fost puse deja în vânzare.

Irina Rimes

Artiștii care vor urca pe scenă

Alături de Irina Rimes, pe scena Sălii Palatului, transformată într-o adevărată sufragerie, Tudor Chriliă, Andra și Mircea Baniciu.

„Concertul asta este o istorie. Este o poveste a tot ce am trăit eu până acum și sunt povești în care se poate regăsi oricine, pentru că am iubit cu toții. Aș vrea totuși să se simtă acasă și să plece de aici cu pace în suflet.”, a precizat artista.

Împreună cu Andra, Irina Rimes va cânta o piesă dedicată doamnelor șu domnișoarelor.

„ Cântăm o piesă pe care ea mi-a scris-o mie. Mai ales că suntem în martie și mă gândesc să le cântăm doamnelor „Sunt puternică”. La începutul carierei ei erau concerte într-o sufragerie. Ea stătea în ghenunchi și cânta, îmi amintesc foarte bine că am prins mare drag de ea ca și artist.”, a spus Andra.

Irina Rimes va lansa o nouă melodie

Cu acest prilej, artista va lansa o piesă nouă pentru fanii ei. Aceasta a fost compusă în colaborare cu un alt nume cunoscut din România.

„Am și un invitat misterios cu care o să lansez o piesă în ziua aceea și sunt foarte curioasă cum va fi primit de public.”, a adăugat artista.

Pregătirile pentru „Sufrageria Irinei” sunt în toi, având în vedere că acest concert a fost programat pentru data de 13 martie. Prețul biletelor de acces la eveniment variază între 80 și 350 de lei.

blank