Actualitate, Stiri

Iolanda Nicolaescu vrea jumătate din averea regretatului regizor

Sergiu Nicolaescu a lăsat un testament care nu o mulţumeşte pe sora lui

Sergiu Nicoalescu

 În vârstă de 88 de ani, Iolanda Nicolaescu n-a putut să ajungă astăzi în faţa judecătorilor de la sectorului 1 din Capitală la procesul în care solicita anularea testamentului fratelui său, marele regizor Sergiu Nicolaescu.

Femeia şi-a trimis însă avocaţii la instanţă iar aceştia au încercat să mute dosarul la Tribunalul Bucureşti. În lipsa şi a Danei Nicolaescu, care nici ea n-a avut timp să ajungă la judecătorie, avocatul Iolandei a încercat să lămurească situaţia şi a spus răspicat că sora lui Sergiu Nicolaescu vrea jumătate din averea artistului, pe care o va dona cinematografiei şi bisericii.

Untitled-12_e10077_07bfc827f1_fe7cd537d7

„Este vorba de 3 apartamente şi casa de la 2 mai, plus drepturi de autor şi sume de bani. 400.000 de lei, conform declaraţiei de avere. Soţia supravieţuitoare n-a colaborat deloc, nu ne-a dat certificatul de moştenitor ca să vedem exact ce bunuri au fost acolo. Doamnele au o relaţie tensionată. Noi am atacat testamentul pentru neîndeplinirea obligaţiei de a-l înmormânta pe Sergiu Nicolaescu. Iolanda a fost de la început împotriva incinerării. La acea vreme, suferea şi habar n-avea de testamentul în care se vedea că el n-a vrut să fie incinerat ci înmormântat creştineşte. Acum Dana n-o mai ajută deloc pe Iolanda. I-a tăiat banii pentru femeia de serviciu, nu-i mai dă nici banii din chiria unei garsoniere pe care clienta mea îi primea în timpul vieţii fratelui său”, a declarat avocatul Constantin Florea.

 

 

 

 

blank
blank