Ioana Simion
Life

Ioana Simion nu se alege cu nimic după divorțul de Ilie Năstase

Ioana Simion a decis acum o lună să-i spună “Adio” lui Nasty, însă multă lume se întreabă cu ce se va alege frumoasa brunetă în urma partajului de celebrul tenismen.

Ioana Simion a depus actele de divorț pentru a doua oară într-un singur an, iar de această dată o împăcare între bunetă și Ilie Năstase este imposibilă.

Fosta soție a lui Nasty a anunțat inevitabila despărțire dintre cei doi, în urmă cu o lună, pe contul personal de socializare.

Surse din anturajul Ioanei Simion sunt de părere că relația tumultoasă dintre tenismen și brunetă, care a implicat și abuz fizic, a fost principala cauză ale divorțului.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc’, au precizat apropiații Ioanei Simion.

Chiar dacă mulți ar fi crezut că bruneta ar ținti averea soțului, aceasta nu-și dorește altceva decât ca situația prin care trece să se încheie cât mai repede și nu are nicio pretenție financiară

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!’, au mai adăugat prietenii Ioanei, relatează Antenastars.com.

Ioana Simion, își etalează luxul înainte de divorț. Bruneta a ieșit în oraș cu 400.000 de euro
Ioana Simiona a făcut furori la o benzinărie din Capitală. Soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă de paparazzii într-o benzinărie, bruneta și-a etalat bolidul de lux, geanta extrem de scump, ceasul de firmă și inelul cu diamant.

Îmbrăcată într-un compleu verde olive, cu o pereche de botine, Ioana Simion a întors toate privirile.

Ioana a oprit într-o benzinărie din Capitală, unde avea să-și alimenteze Bentley-ul în valoare de 250.000 €. Bruneta și-a alimentat bolidul de lux cu carburant în valoare de 560 de lei.

În tot acest timp, consoarta lui Ilie Năstase se afla în interiorul benzinăriei, unde a plătit suma aferentă alimentării, dar a făcut și „mici” cumpărături.

La o mică trecere în revistă, soția fostului mare tenismen a ieșit cu 400.000 € la ea. Pe lângă autoturismul de lux pe care-l conduce, Ioana și-a etalat, mândră, geanta Hermes Birkin de aproximativ 30.000 €, un Rolex Datejust acoperit cu diamante, de 70.000 €, dar și un inel, mare, „full diamond”.