Showbiz, Stiri

Inna a renunţat, în sfârşit, la maşină!

După ce a declarat-o furată, maşina cântăreţei a ajuns pe mâinile unui poliţist

Inna

Dupa ce a crezut ca i s-a furat masina, iar apoi ca a pierdut-o, Inna a scapat, in sfarsit, de ea. De aceasta data a oferit-o drept cadou unui ascultator al unui post de radio din Romania. Norocul artistei a fost ca cel ce a castigat este un politist.

Dupa un concurs destul de strans, Inna impreuna cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan au dat, in sfarsit, marele premiu, bolidul de lux al artistei. Masina a fost cumparata din primii bani castigati de Inna din muzica si, pe langa faptul ca este destul de scumpa, are si o valoare sentimentala imensa, asa ca a facut despartirea de ea mult mai grea.

Inna3

Vizibil emotionata ca s-a despartit de autoturismul la care a visat toata copilaria, Inna a scapat imediat de lacrimile din ochi cand a aflat ca cel care o castigase este un politist. Mai in gluma, mai in serios, cantareata a declarat ca este fericita macar ca de acum va avea pile la Politia din Romania si ca fericitul castigator va trece cu vederea in cazul in care va veni in Sighetul Marmatiei, iar Daniel Tiplea va fi cel care o va repera in trafic.

Inna2

Inna a mai avut timp sa faca si glume si mai ales sa fie autocritica. In momentul in care cei doi moderatori l-au intrebat pe Daniel daca vreun politist l-a sunat sa-l felicite, cantareata a raspuns amuzata ca poate l-a sunat vreun coleg sa-l felicite ca a reusit sa ia masina ei. „I-ai luat-o la fraiera”, a fost replica artistei, care, intr-un final, l-a felicitat pe noul posesor si i-a dat si cateva ponturi despre autoturism.

blank