Showbiz, Stiri

Inna a pozat pe coperta unei dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din lume!

Inna este o vedeta internationala care are milioane de fani, iar toate revistele se lupta sa o aibe pe prima pagina. Una dintre cele mai cunoscute reviste de fashion din lume a reusit sa o convinga sa pozeze si i-au luat si un scurt interviu.

S-a imbracata cu cele mai sexy tinute si a pozat pentru Estilo DF, o revista de fashion foarte cunoscuta. Inna a vorbit apoi despre propriul ei stil, care nu este atat de glam precum cel din revista.

“Pot sa ma descriu in trei cuvinte: sexy, draguta si carismatica. Adevarul este ca nu ma simt atat de glamorous pentru ca nu am timp sa ma machiez mereu si sa incerc tot felul de tinute glam. Scenariul pe care l-am facut pentru acest shooting mi-a placut foarte mult”, a povestit Inna intr-un scurt interviu acordat celor de la Estilo DF.

Fostul iubit, relatie cu o olteanca fierbinte

Fostul iubit al Innei, Lucian Gitita, are o relatie de cateva luni cu o tanara foarte frumoasa, care a aparut si in videoclipul cantaretei. Se pare ca Lucian si Carla Truica s-au cunoscut chiar la preselectiile pentru filmari, iar de cand tanara s-a mutat in America, au devenit tot mai apropiati. Niciunul, insa, nu-si asuma aceasta relatie.