Showbiz

Inna, elegantă şi îndrăzneaţă!

Cântăreaţa şi-a arătat sânii fără nici o problemă!

Inna

De doi ani, Inna se numara printre vedete care sunt invitate la Gala aniversara a unei celebre reviste de moda. Daca, anul trecut, cantareata a avut o prezenta destul de ravasitoare, anul acesta, Inna a fost mai mult criticata.

Atat anul acesta, cat si in 2012, Inna a fost recompensata in cadrul Galei cu premiul Best Female Music Artist, pentru cota incredibila pe care o are in strainatate si mai ales pentru simplul fapt ca romanca umple stadioane si sali intregi la concerte.

Inna2

Daca, in urma cu an, Inna a onorat invitatia si a urcat pe scena pentru a-si lua premiul, imbracata cu o rochie extrem de finuta, mulata si transperanta, care lasa sa se vada suficient de mult cat sa starneasca imaginatia, insa suficient de putin cat sa nu ajunga in limita vulgarului, anul acesta aparitia ei nu a fost la fel de eleganta.

Ce-i drept, la ultima gala aniversara, Inna a fost invitata si in calitate de artist, sustinand un concert in pauzele dintre premii, asa ca i-a fost destul de greu sa respecte dress code-ul, mai precis rochii elegante. Asa ca, bruneta a optat pentru o tinuta povocatoare, care i-a pus in evidenta atuurile, insa putin cam mult, tinand cont ca, la un moment dat, un san i-a iesit de tot din maioul foarte decoltat.

Inna3

Inna a fost premiata doi ani consecutiv cu distingtia de Best Female Artist, de o revista romaneasca

La fel ca in 2012, artista nu a renuntat la dantela, de aceasta data lasand sa ii se vada perfect sanii, care nu erau sustinut de niciun sutien.

 

blank