Life, Stiri

Infidelitatea, otrădare greu de suportat în cuplu!

Zece semne de la el şi de la ea care arată că sigur te înşală cu cea mai bună prietenă

infidelitate

Problema infidelitatii este una foarte cunoscuta in zilele noastre. De mult a incetat sa mai fie un subiect tabu faptul ca cele mai multe persoane, dintre care majoritatea casatorite sau implicate in relatii de lunga durata, aleg aceasta calea desfraului, a infidelitatii.

Unele aleg sa nu se desparta de parteneri pentru ca ii iubesc foarte mult, altii datorita bagajului pe care il poarta in spate si anume copii, familie numeroasa. Asa ca pentru unii dintre barbati ramane o optiune deschisa sa se dea la nimeni alta decat la cea mai buna prietena a consoartei

Iata 10 semne prin care iti dai seama daca te inseala cu cea mai buna prietena a ta:

Ce face el

Iti vorbeste foarte urat despre ea, criticand atitudinea, vestimentatia si orice altceva ce tine de ea. Se spune ca psihologia inversa tine de cele mai multe ori, de ce te-ai gandi ca un barbat care nu iti suporta prietena, ar avea o relatie extraconjugala cu ea.

Iti interzice sa va mai vorbiti. Ti se pare ca este foarte pornit impotriva ei si pur si simplu nu intelegi cu ce i-a gresit in asa fel. Apeleaza la trucuri de manipulare pentru a obtine ce isi doreste.

Desi se presupune ca nu o suporta o are in telefon. Sigur iti va raspunde ca de dragul tau o are in telefon si o suna doar pentru a-i cere sfaturi in legatura cu cadourile pe care ar trebui sa ti le daruiasca.

S-au intalnit pe ascuns si tu ai aflat. Pentru tine probabil acest lucru nu reprezinta o ingrijorare, ci ba chiar te-ar bucura. Te astepti la un cadou insa acesta cam intarzie sa apara de la ultimele intalniri.

Se privesc pe furis si ai observat. De multe ori o privire face cat 100 de cuvinte. De obicei oamenii care se cunosc foarte bine se inteleg din priviri.

Ce face ea, prietena ta

Iti spune despre el ca ar fi mitocan si ca ar trebui sa il parasesti. O prietena adevarata nu iti va spune niciodata sa parasesti omul pe care il iubesti ci ti-ar oferi sfaturi despre cum sa va salvati casnicia, relatia.

Nu crede in nici o forma ca te-ar insela. Evident, cum ar putea sa te faca suspicioasa si tu sa ii urmaresti toate miscarile.

Iti spune ca pentru el prietenii sunt mai importanti. Iti vinde gogosi cum ca ar fi auzit o conversatie in care el le spunea prietenilor sai ca pentru ei in orice moment ii da cu flit sotiei daca este necesar si ca o noapte la meci e mai importanta decat o noapte de dragoste alaturi de ea. Evident incearca sa il denigreze in fata ta.

Te sfatuieste sa ii oferi mai multa libertate. Pai cum altfel s-ar mai putea intalni cu ea daca tu toata ziua esti cu gura pe el sa mai ramana si pe acasa.

Incearca sa te cupleze cu un tip aratos pe care tocmai il cunoscuse. Evident, vrea sa obtina ce nu e al ei, cum altfel decat prin a te cupla cu un tip, astfel ar avea ocazia sa ii spuna partenerului tau, iar acesta sa te scoata vinovata si sa rupa relatia cu tine.

blank