Showbiz, Stiri

Incredibil! Uite ce spune Ilie Năstase despre propria lui nuntă!

Brigitte Sfăt ştie oare ce crede viitorul ei mire!

brigitte_sfat_nud_sexy_dezbracata_3_73466800

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil în iunie, la Timişoara, iar în toamnă urma să facă nunta, la Poiana Braşov. Numai că marele tenismen spune că nu ştie când e nunta şi că important este că “am făcut cununia civilă”.

Brigitte Sfăt ştie oare asta! Ilie Năstase nu pare interesant de acest eveniment, probabil şi pentru că va fi a patra oară când va purta costumul de ginere.

“Mai am încă până la nuntă, e destul timp. Nu m-am pregătit deloc pentru că am tot fost plecat. Abia am venit de la Monte Carlo, unde am participat la recepţia de deschidere a Consulatului Onorific al României. Cum era şi normal, m-am întâlnit cu prinţul Albert atât la festivitate, cât şi după aceea. Nu s-a pus problema să-i las invitaţie, nu-mi permit, nici nu i-am spus. Poate veni la nuntă la ce program încărcat are? În noiembrie va fi nunta, nici nu ştiu data exactă, pentru că Brigitte se ocupă. Trebuia să fie în octombrie şi am schimbat. Nu ne-am apucat încă să facem lista de invitaţi, aşa că mi-e greu să spun câţi vor fi. Pot să fie şi 10 oameni. Mai contează? Nunta se face cu prieteni, familie şi cam atât. Am făcut cununia civilă şi asta e important”, a declarat Ilie Năstase pentru Ring.

“Aşa este, eu mă ocup de pregătirea nunţii, împreună cu fiica naşului nostru (n.r. – omul de afaceri Aurel Muntean). S-a schimbat doar data. Ce pot spune acum este că petrecerea se va desfăşura la hotelul Aurelius – Împăratul Romanilor, din Poiana Braşov. În rest, nu am mai multe detalii pentru că nu le-am stabilit deocamdată”, a spus Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase. (I.G.)