Showbiz, Stiri

Incredibil! Simona Traşcă a sărit la bătaie într-un club!

Victima ei a fost un bărbat prea insistent! Tipul a rămas şocat de reacţia blondei!

Simona1

Cum, in ultima perioada, a avut o depresie care i-a starnit sentimente de aversiune, fata de barbati, Simona Trasca a reactionat dur in momentul in care un tip a atins-o cu tupeu, in club. Iar blonda a declansat un scandal monstrous.

Saptamana trecuta, Simona Trasca si-a operat sanii, pentru a patra oara, iar rezultatul o incanta la maximum. Cu toate acestea, bucuria nu a fost indeajuns de mare incat sa compenseze golul din suflet, cauzat de lipsa unui barbat care sa o iubeasca, astfel incat blonda a avut, iar, cateva zile de depresie crunta.

Simona2

Insa prietenele ei au incercat sa o scoata din aceasta stare si au scos-o in club, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar distractia a degenerat intr-un scandal de toata frumusetea: “Pe Simona o cauta foarte multi barbati, in ultima vreme, dar nu vrea sa auda de niciunul. Pur si simplu vrea sa faca o pauza. Iar in club au venit o gramada la ea sa o invite la dans, dar ea i-a refuzat pe toti. Pana cand, unul,indraznet, a luat-o de mijloc si a inceput sa o pipaie. Iar Simona s-a enervat, i-a tras doua palme si a tipat la el”, a declarat una dintre amicele blondei.

Simona

Surpriza, insa, barbatul a fost chiar traumatizat de incident si n-a inteles nimic din ce s-a intamplat, pentru ca… nu era roman: “Simona a tipat, el saracul n-a stiut cum sa reactioneze. Iar dupa cateva minute si-a cerut scuze, in limba engleza. Si atunci ne-am dat seama ca nu era roman si ca habar nu avea cine e Simona, ca e persoana cunoscuta”, ne-a mai spus amica blondei.

blank