Life

Incredibil cu ce obiecte se pot satisface femeile. Mărturii şoc!

Multe femei apelează la masturbare pentru a beneficia de plăcere fără vreun ajutor din partea bărbaţilor. Astfel, acestea aleg să se stimuleze din punct de vedere sexual până la orgasm. Până aici nimic anormal. Şocant este felul cum ajung să se mastrubeze şi mai ales obiectele folosite. Iată câteva exemple spuse chiar de reprezentantele sexului frumos.

1. Motorașul unui vechi acvariu „Eram prea mică să-mi cumpăr un virbator și prea bătrână să nu mă bucur de mișcări”, a recunoscut o tânără.

2. Aparat de masaj „A fost o experiență inedită, la puțin timp după mi-am luat un vibrator”, a povestit o altă reprezentantă a sexului frumos

3. O oglindă cu mâner „Am încercat cu un castravere, cu dușul, dar și cu mânerul unei oglinzi. Nu mă judecați!”, a spus Danae P.

4. Un telefon „Aflată într-o situație disperată, mi-am luat de pe internet o aplicație de vibrator”, a mărturisit Emily O

5. Jacuzzi Kim C. nu face nici ea excepție. Tânăra a povestit că îi place să se masturbeze în jacuzzi chiar dacă acestea sunt în public.

6. Mâncare înghețată „Când eram mică aveam hot dogs congelați. I-am pus un prezervativ unui cârnat și am început să mă masturbez. Era rece, nu-l recomand nimănui. Mai bine un vibrator”, a spus Marissa G.

7. O baterie Din disperare, multe dintre reprezentantele sexului frumos au povestit că s-au „jucat” și cu o baterie consumată. Acestea nu au însă idee la ce risc se expun.

blank