Actualitate, Stiri

Incredibil! Ce le-a trecut prin cap să facă, numai să ajungă la curve

Trei tineri au ales calea greşită spre… fundul prostituatelor

prostituate

Scenariu demn de filmele de comedie la Cluj-Napoca. Trei tineri care au vrut să dea o spargere într-un apartament de bloc pentru a face rost de bani cu care să meargă la prostituate au fost prinşi de poliţişti. Tot planul a fost dat peste cap de victima hoţilor care s-a trezit din somn şi i-a alertat pe poliţişti.

Unul dintre hoţi a spus întreaga poveste în faţa anchetatorilor. „M-am întâlnit cu Rareş şi Casian şi am hotărât să mergem pe Calea Turzii la fete. Ne-am deplasat cu un taxi şi după ce am coborât din taxi am văzut pe o străduţă un apartament care avea geamul deschis şi gratii. Ne-am gândit să facem rost de ceva bani şi toţi trei am fost de acord să intrăm în acel apartament. Toţi trei am tras de gratii şi le-am rupt după care Casian a împins geamul deschis şi a intrat în apartament”, a povestit tânărul.

Hoţii au fost însă surprinşi de proprietarul apartamentului, trezit din somn, şi au luat-o la fugă. Dupa ce au fugit de la apartament, hotii au intrat intr-o benzinarie din apropiere unde au stat 10 minute, la iesire au fost opriti de politisti, care i-au perchezitionat. Poliţiştii au găsit asupra lor mănuşi şi cuţite.

Tinerii nu au apucat să fure nimic, dar trebuie să plătească 800 de lei pentru pagubele provocate. Ei riscă ani grei de închisoare pentru pătrundere prin efracţie, mai ales că aveau la activ condamnări cu suspendare pentru tâlhărie şi consum de droguri.

 

blank