Sport, Stiri

Incredibil! Ce cadou oferă drept consolare Mircea Sandu familiei îndoliate!

Bilete la meciul România-Ungaria pentru familia copilului ucis de câini. Mircea Sandu a stat şi s-a gândit trei zile ce să facă şi ce să zică în legătura cu drama familiei copilului ucis de câini. Şi la moment dat i-a venit…

mircea_sandu2_76241000I-a venit ideea genială! Să-i cheme pe proaspeţii îndoliaţi la meci, că doar partida pică numai bine, a doua zi după înmormântarea micuţului Ionuţ. Poate că familia are liber şi de la muncă, că doar sunt în doliu, şi pot onora cadoul oferit cu generozitate de şeful Federaţiei Române de Fotbal: trei bilete la meciul România – Ungaria.

L-o fi marcat tragedia, ca pe orice om, dar parcă a sărit calul atunci când s-a gândit că gestul lui este cel mai potrivit pentru sărmanii părinţi. “Poate aducem mângâiere!”, a spus cu oarecare emfază Mircea Sandu, mândru că a găsit ce-a mai bună soluţie de consolare.

“Poate aducem o mângâiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria”, a declarat Sandu.

În timp ce Sandu oferea cu generozitate bilete la meci, Ionuţ era în sicriul deschis, la capela bisericii, cu craniul învelit într-o pungă. Astăzi, trupul micuţului va fi înmormântat la cimitirul Sf. Vineri.