Life, Stiri, Ultima Ora

Incearca sexul in picioare.

Daca iti place sa incerci diferite pozitii sexuale, atunci, cu siguranta ar trebui sa incerci una ceva mai solicitanta.

img_1513141_thumbs_600x400_1761831

Sigur ai vazut pana acum un film in care actorii principali o fac intr-un lift sau langa un zid dintr-un bar pentru ca n-au mai avut rabdare sa ajunga intr-un pat.cAceasta pozitie este numita “sex in picioare”.

Desi pare usor, e destul de complicat in realitate. Daca diferenta de inaltime intre cei doi e prea mare, barbatul poate avea dificultati in aceasta pozitie. Problema poate fi rezolvata raidicand femeia si penetrand-o. Asta nu va fi posibil daca ea e prea grea sau daca el e n-are brate suficient de puternice. Daca cei doi sunt potriviti din punct de vedere fizic si sexul in picioare nu e o problema, avem niste ponturi care iti pot fi folositoare.

Asadar, cum e posibil sexul in picioare?

 
Sexul in picioare e usor daca femeia se sprijina de o suprafata solida, cum ar fi un zid sau un copac. Nu incerca sexul in picioare sprijinindu-te de o usa sau de o suprafata care se poate sparge sau prabusi. Daca n-ai asa ceva la indemana, atunci n-o fa. Cand faci sex in picioare, femeia trebuie sa stea libera, cu picioarele desfacute. Daca sta cum trebuie, n-o sa cada. De asemenea, ea poate sa te apuce zdravan de fese.

Sexul in picioare in varianta Hindu

Europenii si americanii fac de obicei sex in picioare in asa fel incat femeia se sprijina de un zid, iar barbatul isi flexeaza genunchii un pic ca s-o poata penetra mai usor. Poti face sex in picioare privindu-va in ochi sau pe la spate, dar nu “doggy style”. Asta n-ar mai insemna sex in picioare, deoarece femeia se apleaca.

Hindusii s-au gandit la un altfel de sex in picioare: ridica femeia in aer si o aseaza pe penis. Se spune ca asta duce la o experienta orgasmica intensa pentru ambii parteneri, dar femeia trebuie sa fie usoara ca o pana si flexibila ca o dansatoare orientala ca acest lucru sa fie posibil. Daca nu e cazul, iar femeia nu-i chiar cea mai slaba, atunci poti incerca sexul in picioare in varianta Hindu, stand in apa.

Trebuie doar sa gasesti o suprafata de care femeia sa se sprijine. Daca este ceva mai inalta, ar putea sa-si puna mainile in jurul gatului tau. Sau poate sa-si puna picioarele in jurul taliei tale sau chiar in jurul gatului tau. Daca esti suficient de puternic, ea isi poate incolaci picioarele in jurul talei tale si sa se lase complet pe spate, cu capul aproape de pamant.

De asemenea, poti incerca si pozitia 69 stand in picioare. Sunt o multime de posibilitati pentru a face sex in picioare. De ce n-ai incerca unele din ele, ba chiar sa vii cu propria ta pozitie? Nu-ti fa griji daca nu ejaculezi. Priveste totul ca pe un experiment. Avand in vedere ca e o metoda noua, trebuie sa observi ce-ti place si ce nu, orgasmul mai poate astepta. Facand sex in picioare poti prelungi partidele de sex – intai fa-o din picioare si poti termina in felul obisnuit. Daca incerci o versiune ceva mai acrobatica a sexului in picioare, e o idee buna s-o faci deasupra patului, ca sa nu va loviti de pamant.