De mai bine de un an de zile suntem în plină pandemie de COVID-19, iar acest context a adus în viața celor din jurul nostru foarte multe stări de anxietate și depresii de tip burnout. Pentru a preveni astfel de stări, specialiștii ne recomandă să realizăm activitățile din viața de dinainte de pandemie pe cât de mult posibil, dar fără să încălcăm regulile și sugestiile conducerii statului.

Pentru a aduce cât de mult normalitatea și speranța în viața tuturor oamenilor, în acest început de 2021 s-au organizat foarte multe gale la nivel internațional, atât pentru muzică, dacă ne gândim la Premiile Grammy, cinematografie, dacă ne gândim la Premiile César, cât și pentru videochat, iar aici amintim despre gala Live Cam Awards 2021.

În gala Live Cam Awards 2021, studiourile de videochat din România au câștigat foarte multe premii, printre care și cel mai râvnit premiu al serii „Best Live Cam Studio” – premiul fiind câștigat de studioul de videochat Best Studios din București.

„În cadrul galei Live Cam Awards 2021 am fost desemnați cel mai bun studio de videochat din lume – Best Live Cam Studio! Din nou 😊. Mulțumim #BestTeam & #BestModels pentru că ați făcut posibil acest rezultat!” – declară un reprezentant Best Studios.

Videochatul este încă un subiect tabu în România anului 2021, în pofida prestigiului pe care l-au adus studiourile de videochat cu capital românesc în cadrul celor mai mari gale, dar și a contribuției majore la PIB.

Industria de videochat încă este discutată în sens peiorativ, iar acest lucru pornește din lipsa de informații sau acumularea de informații eronate.

„Comunicarea în videochat presupune o discuție online între model și membru în cadrul platformelor de profil. Fiecare membru va plăti pentru discuțiile cu modelul de videochat în funcție de anumiți indici. Modelele pot activa pe secțiunea de non adult sau pe secțiunea de adult.” – ne informează un reprezentant al celui mai bun studio de videochat din București, Best Studios.

Pentru a avea performanțe de prestigiu, studiourile de videochat trebuie să muncească foarte mult, iar acest lucru presupune o bună sincronizare a tuturor departamentelor.

„Suntem la fel ca orice business. Avem departamente de bază: management, HR, contabilitate, marketing și departamente specifice profilului nostru. Pentru a avea success este necesar ca fiecare departament să își facă treaba. Pentru noi, volumul de muncă a fost recunoscut la nivel internațional și în acest an, nu doar prin câștigarea celui mai râvnit premiu, Best Live Cam Studio, ci și pentru premiul pentru cea mai bună strategie de marketing din industrie – Best Live Cam Marketing Strategy.” – declară un reprezentant Best Studios.

Premiile câștigate în cadrul edițiilor trecute Live Cam Awards:

2019

  • Best Live Cam Studio
  • Best Live Cam Representative
  • Best Studio Manager