Ilie Năstase
Life

Ilie Năstase, în prag de faliment. Soția sa a dispărut, iar banii ar putea s-o urmeze

Ioana Simion și Ilie Năstase, în prag de faliment. Soția sa a dispărut, iar banii au fost de mai multe ori la un pas de divorț, însă au reușit de fiecare dată să-şi rezolve problemele. De data aceasta situația pare mai gravă deoarece nu mai răspunde la telefon de o săptămână, iar fostul mare jucător de tenis este disperat.

Dacă Ioana Simion a ales să renunțe la divorțul de Ilie Năstase, chiar cu două zile înainte de termenul înfățișării la tribunal, în urmă cu ceva vreme, acum aflăm că a dispărut de acasă şi nu răspunde la telefon de aproximativ o săptămână.

Cei doi păreau să fi găsit soluția ca relația lor să funcționeze, fără a mai exista certuri între ei, numai că liniștea din familia lor s-ar cam fi terminat, deoarece Ioana a dispărut de acasă, iar Ilie Năstase este disperat.

Ioana Simion l-ar fi părăsit, din nou, pe Ilie Năstase

Aceasta nu mai răspunde nici la telefon, şi pare de negăsit. Cel puțin, asta susțin surse apropiate cuplului. Se pare că marea ceartă ar fi survenit cu mai mult timp în urmă, atunci când câștigătorul de US Open și Roland Garros a fost invitat la un eveniment la Cluj, iar organizatorii au pregătit totul pentru două persoane, Ilie Năstase și soția lui. Doar că Ilie Năstase s-a prezentat precum un burlac. Singur. Și, de atunci, se pare că relația începută în urmă cu mai bine de cinci ani e pe sfârșite.

Aproximativ două milioane de euro ar pierde Ilie Năstase dacă Ioana (fostă Simion) nu se întoarce acasă și se ajunge la divorț. Totul pleacă de la casa din București, pe care fostul mare tenismen a vândut-o cu două milioane de euro.

Banii de pe vila din Primăverii s-au risipit

Mai exact, Năstase i-a cumpărat mamei ei o casă la Dunăre, în Hârșova, şi ei un Rolls Royce. A mai luat și două apartamente, iar imobilele și mașina au fost trecute, se pare, pe numele celor doi frați ai Ioanei, care locuiesc tot în Hârșova.

Mai mult, le-a cumpărat celor două fete pe care le are cu Amalia, Alessia și Emma Alexandra, câte un apartament în București. Așa că, în cazul unui divorț, Ilie Năstase nu rămâne cu nimic de pe urma vilei din Primăverii pe care a vândut-o acum mai bine de doi ani.

Ioana îl joacă pe degete pe fostul mare campion

Relația extrem de agitată a celor doi cuprinde multe episoade: unul dintre ele a fost atunci când Ilie Năstase a fost dat afară de Ion Țiriac din Complexul Stejarii.

Ilie a vrut să se mute într-un cartier rezidențial cunoscut din Capitală, unde ar fi stat fără să plătească chirie. Doar că Ioana i-a transmis că, dacă vrea împăcarea, trebuie să vină în Băneasa, cu chirie, într-un apartament în apropierea locuinței ei. O cerință stranie ținând cont că totul era pe banii lui Ilie Năstase.