Life

IESI LA TABLA! LECTIA DE AZI: ZONELE EROGENE CARE NU TREBUIE IGNORATE!

Daca tot te apuci de un lucru, nu-l face de mantuiala. Da-ti toata silinta sa-l faci bine. La fel tii se cere de catre partener/a, cand vine vorba de o tavaleala in pat. Iata cateva zone peste care multi trec nepasatori. Si rau fac!

sexy-teacher

1. Scalpul

Chiar daca, in sine, cuvantul „scalp” suna foarte „medical”, in realitate stimularea scalpului poate suscita placeri nebanuite. Scalpul adaposteste mii de foliculi de par, ceea ce echivaleaza cu o multime de terminatii nervoase. Din acest motiv masajele la nivelul capului sunt foarte relaxante si chiar excitante daca sunt efectuate de partenerul de cuplu.

 

2. Spatele genunchiului

Genunchiul in sine este o zona puternic erogena, insa cea mai „sensibila” portiune este, de fapt, spatele acestuia. In loc sa fie ignorata, spatele genunchiului ar trebui dezmierdat la fel ca zona genitala in timpul unui sex oral.

 

3. Interiorul coapselor

Partea interioara a coapselor, chiar daca este situata in relativa apropiere pa zonei intime, este in mod nedrept ignorata, desi abunda in terminatii nervoase care pot trezi senzatii nebanuite de placere, daca sunt activate prin mangaieri si saruturi.

 

4. Cotul

De cate ori nu v-a durut rau de tot atunci cand v-ati lovit in cot? Ei bine, motivul este ca si cotul este o zona foarte sensibila, cu numeroase terminatii nervoase care, „zgandarite”, pot provoca fie placere, fie durere. Stimularea delicata si senzuala a zonei coatelor ofera, insa, doar placere sexuala. Asadar, in loc „sa va doara in cot”, mai bine profitati si de aceasta zona erogena ignorata pe nedrept.

l

blank