Life

Idei de poziţii sexuale silenţioase

Ai probleme cu patul care scârţie şi îţi deranjează vecinii atunci cînd gaci amor cu jumătatea? Mergi în vizită la părinţi şi vrei să ai parte de momente erotice dar nu vrei să deranjezi? Pentru a evita astfel de momente şi pentru a te simţi bine nu trebuie decât să alegi poziţii silenţioase.

Linguriţa
Una dintre cele mai comode şi intime poziţii sexuale, linguriţa se numără şi printre cele mai silenţioase. Asta datorită mişcărilor simple şi lente. Aşază-te pe o parte, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi te penetrează pe la spate. El este cel care controlează mişcările şi ritmul. Folosirea unui lubrifiant va uşura penetrarea.

Îmbrăţişaţi
Este o poziţie ideală pentru momente tandre, atingeri delicate şi soapte fierbinţi. Partenerul tău se va aşeza pe un scaun sau pe marginea patului. Tu te vei aşeza deasupra, la el în braţe. El poate dicta ritmul, plasându-şi mâinile pe fundul tău şi controlându-ţi mişcările.

Pe la spate
Dacă patul scârţăie şi face prea mult zgomot, renunţaţi la el. Aşază-te aplecată cu mâinile sprijinite de un dulap sau, în baie, pe chiuvetă în poziţia Doggy style. El te va penetra pe la spate ţinându-te de şolduri. Este poziţia ideală pentru o partidă rapidă de amor.

Faţă în faţă
Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică oriunde şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Leneşa
Întinde-te pe spate şi ridică piciorul drept. Iubitul tău se va aşeza în faţa ta, stând pe o parte. Pentru o penetrare şi mai adâncă, poţi ridica ambele picioare.

blank
blank